OBRNI, OKRENI, HRVAT JOJ NE GINE: Maja Marinkovi progovorila o pomirenju sa bivšim, na ove TAJNE PORUKE nije ostala IMUNA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uveliko se spekuliše da je ponovo sa Carem, a ona pomenula i Krofaka.

OBRNI, OKRENI, HRVAT JOJ NE GINE: Maja Marinkovi progovorila o pomirenju sa bivšim, na ove TAJNE PORUKE nije ostala IMUNA!

Foto: ATA Images,Printskrin/RTV PINK

Rijaliti zvezda Maja Marinković tokom svog gostovanja u emisiji "Narod Pita" u kojoj je bila sa Urošem Stanićem, koji je iste večeri takođe bio gost, dotakla se svog odnosa sa Filipom Carem. Naime, kako se u poslednje vreme spekuliše o njihovom pomirenju, čak i dok je još  bila u vezi sa Stanislavom Krofakom, a pogotovo nakon raskida sa Panterom, ona je morala da odgovori šta se tu tačno dešava. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Maja Marinković tvrdi da su se ona i Filip Car našli u vrtlogu slučajnosti

Pošto je to jedna od tema koja rijaliti fanove trenutno možda i najviše zanima, a u međuvremenu se desio niz slučajnosti koje su još više podgrejale glasine da je par ponovo u kontaktu, a možda čak i obnovio romansu, Maja je i ovog puta dobijala pitanja koja se tiču nje i Cara. Nju je i u prethodnom i u ovom izdanju popularne emisije dočekalo iznenanađenje u vidu poklona za koje ona uporno tvrdi da su slučajnost, iako mnogima deluje kao da Filip stoji iza svega toga.

Republika

Foto: R.Z./ATAImages

Filipa Cara mnogi očekuju u "Eliti 8"

Kada je na sve to usledila i provokacija za koju se nedvosmisleno može zaključiti da je upućena na njen račun u vidu pesme Šaka Polumente "Samo ti postojiš", Marinkovićeva je prokomentarisala ove tajne poruke izmenju nje i, kako je često isticala, njene najveće rijaliti ljubavi.

- "Samo ti postojiš" - rekla je kroz smeh Maja za Pink.rs, pa dodala: 

- Ne znam, šta se dešava? Ništa se ne dešava, to mora da je neka slučajnost da je to objavio, zaista ništa loše ne bih rekla, samo sve najlepše. Mi nismo u kontaktu, ne bih se zaista viđala sa njim. Ni sa Stanislavom nisam u kontaktu, niti me zanima više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading