BOJANA PAVLOVIĆ OTKRILA ŠTA JE URADILA ANĐELA ŠPARAVALO! Bivša učesnica Elite raskrinkala nekadašnju devojku do koske!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šparavalo, ipak tvrdi da je situacija drugačije od ove o kojoj priča Bojana...

BOJANA PAVLOVIĆ OTKRILA ŠTA JE URADILA ANĐELA ŠPARAVALO! Bivša učesnica Elite raskrinkala nekadašnju devojku do koske!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica Elite Bojana Pavlović kaže da je dobila nekoliko poruka od bivše devojke Anđele Šparavalo, kao i nekoliko poziva sa skrivenog broja, pa takođe pretpostavlja da je ona u pitanju. Naime, Bojana je rekla da šanse da se pomire ne postoje, ali da među njima posle svega kroz šta su prošle nema zle krvi.

Foto: Ata images

Anđela Šparavalo

 

- Bojana i ja jesmo razmenile nekoliko poruka, ali to je sve. Nemam nameru da se pravdam i da idem okolo da pričam i objašnjavam zašto nismo uspele, ali bolje je tako. Nema tu zle krvi, dobila sam neke poruke i pozive za koje pretpostavljam da su od nje, ali neću da grešim dušu - rekla je Bojana za medije. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

Podsećamo, bivša učesnica rijalitija Elita Anđela Šparavalo sezonu je obeležila svojom vezom sa Bojanom Pavlović, ali im se odnos poljuljao čim su kročile napolje. Paralelno sa ovom situacijom, ona sada pomno prati šta Bojana priča u spoljnom svetu, ali odbija da se upeca i odgovara na njene provokacije da je sve radila samo zbog kadra. Anđela tako tvrdi da sa Bojanom nema kontakt, i okreće priču na svoju vodenicu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

 

- Ne mogu uvek da razumem zašto Bojana ima potrebu da me pominje, ako ja to ne radim njoj, ali pošto je tako, moraću da odgovorim. Ona je devojka koja me ne ostavlja na miru, a što se mene tiče, nijedna priča koju sam čula nije istinita. To je sve što imam da kažem u svoje ime - rekla je ona na društvenoj mreži Tiktok. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading