DA LI JE OVO PRVI PAR ELITE 8?! Uhvatili smo ih u intimnoj AKCIJI: Ima devojku, a VAĆARI DRUGU! Haos u karantinu (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Elita 8 | Farma 8

06.09.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u najavi!

DA LI JE OVO PRVI PAR ELITE 8?! Uhvatili smo ih u intimnoj AKCIJI: Ima devojku, a VAĆARI DRUGU! Haos u karantinu (VIDEO)

Foto: Republika/Goran Doljančević

Sutra će početi nova sezona najpopularnijeg rijalitija na našim prostorima, "Elita 8". Takmičari su već počeli da pristižu u karantin, a među prvima su stigli Marko Zec i Sara Savka Stijović. Njih dvoje su odmah započeli bliski odnos, iako je Marko navodno zauzet.

Međutim, izgleda da će njegova devojka brzo pasti u zaborav jer je Marko već bacio oko na Saru. Njih dvoje su nerazdvojni, često se grle i drže za ruke, a čini se da su već započeli romansu.

Očekuje se da će ulazak ovog para u rijaliti dodatno začiniti atmosferu, a gledaoci jedva čekaju da vide kako će se dinamika među takmičarima promeniti sa njihovim dolaskom. S obzirom na trenutnu situaciju, ovo definitivno obećava da će biti nezaboravna sezona "Elite 8".

Podsećanja radi, nova učesnica Sara Savka pojavila se danas vidno pod dejstvom alkohola, što je kasnije pred kamerama i sama priznala. Kako kaže, odlučila je da se malo opusti.

Bože moj... Ja sam se napila za sve pare! Ulazim u "Elitu" da se smirim i da ove mlađe ne upadnu u to što sam ja upala. U taj kriminal, da ih ne za*ebu kao što su mene za*ebali. Sama sam ušla u to, svašta sam doživela, ali nikome to ne treba u životu - ističe nova takmičarka za Republiku.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Sara Savka Elita 8 karantin

Inače, vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, najavio je da će ulazak na imanje u Šimanovcima biti podeljeno na dve večeri, što do sada nikada nije bio slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading