ANITA ĆE MORATI OVO DA OBJASNI PRED SVIMA! Šok potez Matore pred "Elitu", POKAZALA KOLIKO JOJ JE STALO do Stanojlovićeve!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

ANITA ĆE MORATI OVO DA OBJASNI PRED SVIMA! Šok potez Matore pred "Elitu", POKAZALA KOLIKO JOJ JE STALO do Stanojlovićeve!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su svojim odnosom obeležile poslednju sezonu rijaliti programa "Elita 7". Njih dve su ušle u emisiju kao venčani par, ali njihov brak nije dugo potrajao zbog Anitinog dopisivanja sa Mateom Car, što je emotivno razorilo Matoru. Na dan gala svadbe, njih dve su istetovirale simbol njihove ljubavi - pile, ali nakon kraha braka obe su najavile da će tetovažu ukloniti.

Foto: Instagram.com

Svadba Matore i Anite

Anita je odlučila da skine tetovažu, dok je Matora, na svoj specifičan način, rešila da je prekrije. Naime, kako je Pink preneo, Matora je "pečatirala" tetovažu pile kod tatu majstora. Ovaj potez je izazvao veliku pažnju javnosti i postao predmet rasprave na društvenim mrežama.

Anita Stanojlović večeras gostuje u poslednjoj emisiji "Narod pita", te se očekuje da će progovoriti o Matorinom gestu i izneti svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

Ovaj neočekivani potez doveo je do još veće pažnje javnosti, a fanovi rijalitija su podeljeni u stavovima o Matorinom postupku. Ostaje da vidimo kako će se cela situacija dalje odvijati i kakav će biti odziv publike na ovu kontroverznu odluku Matora.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Matora i Anita u Beloj kući

Reakcije javnosti

Nakon što je otkriveno da je Matora "pečatirala" tetovažu pile kako bi prekrila uspomenu na svoj propali brak, reakcije javnosti su raznolike. Dok jedni podržavaju Matorin hrabar potez da se suoči sa prošlošću na ovaj način, drugi osuđuju njen postupak smatrajući ga nepotrebnim i neumesnim.

Ovaj događaj je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, gde se vode žustre rasprave o tome da li je Matora postupila ispravno ili ne. Mnogi ističu da je ovo samo još jedan u nizu kontroverznih poteza učesnika rijalitija, dok drugi smatraju da je Matora ovim gestom pokazala hrabrost i odlučnost da krene dalje.

Javna debata:

Javnost i stručnjaci za emotivne odnose takođe su se oglasili povodom Matorinog postupka. Neki tvrde da je "pečatiranje" tetovaže simboličan čin oslobađanja od prošlosti i korak ka ozdravljenju, dok drugi smatraju da su takvi ekstremni postupci znak dubokih emotivnih trauma i da bi Matora trebalo da potraži stručnu pomoć.

Ova situacija je navela fanove da istaknu važnost emocionalne podrške i procesa ozdravljenja nakon raskida veza, posebno kada su javne ličnosti u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Keti BG

08.09.2024 23:43

Baš je fora, a da na pečatu crvenim slovima piše "otpisana". Mislim, kad se već tetoviraju, što da ne...