ELEGANTNO POPUNJENA I BEZ ZUBA! Procurila fotka Aneli Ahmić PRE estetskih intervencija - DA LI BISTE JE PREPOZNALI?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je svojom transformacijom inspiracija mnogima da veruju u sebe i da se bore za promene koje žele da ostvare. Njena priča pokazuje da je moguće transformisati sebe i postati najbolja verzija sebe, bez obzira na poreklo i početne nesavršenosti

ELEGANTNO POPUNJENA I BEZ ZUBA! Procurila fotka Aneli Ahmić PRE estetskih intervencija - DA LI BISTE JE PREPOZNALI?!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/anelin_bolijer

Navodna fotografija rijaliti učesnice Aneli Ahmić bez zuba izazvala je pravu buru na internetu. Pre nego što je uradila navlake, Aneli je izgledala potpuno drugačije, a ova slika je brzinom svetlosti postala viralna.

Fanovi su ostali zapanjeni njenom transformacijom, koja nije samo fizička već i psihička. Aneli sada zrači samopouzdanjem, a ova stara fotografija za koju se tvrdi da je Aneli je podsetnik na njeno skromno poreklo i borbu da postane ono što je danas.

Foto: instagram.com/anelin_bolijer

Fotografija koja je zapalila mreže

- Teška besparica i kriza kod Kanalne, priprema za ulazak u rijaliti. Naravno Asmin finansirao cirkon, bezmetalni keramički mostovi… Cena samih zuba je između 12 i 15 hiljada evra, a dodatno brušenje prirodnih zuba, i priprema za most - stajalo je u opisu fotografije za koju se sumnja da je u javnost pustio Asmin Durdžić, bivši suprug Aneli Ahmić.

Skromno poreklo i borba za promenu

Aneli Ahmić je prošla kroz značajnu transformaciju, kako fizički tako i emotivno. Pre nego što je stekla popularnost, Aneli je imala lošije zube, što je bila jedna od njenih nesavršenosti. Međutim, ova fotografija sada predstavlja podsetnik na njenu skromnu prošlost i istovremeno simbol njene borbe da postane bolja verzija sebe. Njena odluka da promeni svoj osmeh nije samo estetska, već nosi i dublje značenje.

Foto: Instagram.com/aneli_ahmic_official

Aneli sa ćerkom Norom

Od skrivenih nesavršenosti do blistavog osmeha

Današnji izgled Aneli Ahmić je daleko od slike koju je imala pre transformacije. Sa blistavim osmehom, ona sada privlači pažnju svojim samopouzdanjem i pozitivnom energijom. Njeni fanovi su zapanjeni koliko izgled može da prevari, a mnogi se pitaju da li bi je prepoznali na ulici u njenom prethodnom izdanju. Ova transformacija jasno pokazuje koliko se neko može promeniti i kako samopouzdanje može da utiče na celokupan izgled i stav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Haha

07.09.2024 12:20

Cuj 12 do 15 hiljada eura Moj drug stavio porculanske zube celu vilicu i manje platio