KARAMBOL U NAJAVI VEĆ PRVE VEČERI: U "Elitu 8" ulazi BRAČNI PAR i devojka, koju je žena PRETKULA jer je njen muž SPOPADAO (FOTO+GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi privlače pažnju neobičnim stajlingom i zanimanjima.

KARAMBOL U NAJAVI VEĆ PRVE VEČERI: U "Elitu 8" ulazi BRAČNI PAR i devojka, koju je žena PRETKULA jer je njen muž SPOPADAO (FOTO+GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Bračni par Silvija i Miloš, koji je danas ušao u karantin da bi se sutra pojavio na spektakularnom otvaranju "Elite 8", privlačio je pažnju kako stajlingom, tako i nekim pričama koje već kruže.

Ona je na sebi imala ciklama haljinu, kao i šešir u istoj boji, dok je on samim tim što je istetoviran po celoj glavi već sam po sebi intrigantan.

- Mi nismo ušli da se varamo, taktiku nemamo. Takvi smo kakvi jesmo - poručila je Silvija.

Međutim, interesantno je da je u karantinu i devojka koja tvrdi da je od nje dobila batine, jer je njen suprug stalno pokušavao da stupi u kontakt sa njom, te da je veoma slab na nju.

Ja se ne stidim toga da sam čistila biroe. Nadam se da je priložila slike šta ona radi. Ona se predstavila kao psiholog, a ona je konobarica u Beču. Govorimo o Silviji, koja me je napala u restoranu. Bila je ljubomorna što ja ulazim, a ona ne može. Nikoga nisam vukla za rukav da mi uzme intervju. Posle ovoga se ne plašim, neka me napadne - rekla je buduća takmičarka Matea Stanković danas za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Matea Stanković tvrdi da je Silvija ljubomorna na nju 

Inače, kako smo dalje saznali, navodna tuča se dogodila neposredno pred njihov polazak za Srbiju, u Beču gde su svi nastanjeni, zbog navodne Silvijine ljubomore.

Da li ćemo epilog ovog ljubavnog trougla imati prilike da gledamo u Beloj kući ili će supružnici ostati čvrsti i nepokolebljivi kakvi se u samom startu predstavljaju, ostaje nam da ispratimo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading