ZOLA VANREDNO STIŽE U "ELITU 8": Provaljena mu fora - ovo svaki put radi pred ulazak u rijaliti (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se baš u momentu kad su budući takmičari pristizali u karantin.

ZOLA VANREDNO STIŽE U "ELITU 8": Provaljena mu fora - ovo svaki put radi pred ulazak u rijaliti (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/zola_je_

Bivši rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola, vreme posle "Elite 7" provodio je znatno mirnije nego ranijih godina, pa je jednom prilikom za naš portal izjavio i da je okončao svoju rijaliti karijeru.

Naime, iako nije skroz isključio mogućnost da ponovo bude stanovnik Bele kuće, on je za Republiku prokomentarisao da samo smatra da je on publici ponudio sve i da od njega više nema šta novo da vidi. 

Međutim, u to vreme je tvrdio i da je definitivno završio odnos sa Miljanom Kulić, te da se čak povremeno čuju, jer su se između njih strasti stišale, pa su ubrzo potom krenule da kruže priče da se njih dvoje i dalje viđaju, samo tajno, o čemu smo blagovremeno izvestili javnost.

Republika

Foto: printskrin instagram

Lazar Čolić Zola se oglasio sa majkom Bosom

Sada, samo dan uoči otvaranja "Elite 8" Zola je objavio stori sa majkom Bosom i označio lokaciju kako bi svi videli da je u Derventi, baš u vreme kad su se budući takmičari smeštali u karantin. Pošto on spada među stare učesnike koji nisu u obavezi da i ove sezone ulaze u karantin, mnogi su ovo njegovo oglašavanje povezali sa tim da i on ipak sutra stiže na spektakularno otvaranje osme sezone popularnog rijalitija.

- Zola se i ranije uvek na ovakav način pozdravljao sa svojom majka Bosom, za koju je mnogo vezan. Teško da bi on i ove sezone propustio da ne gleda izbliza kako Miksi ponovo hara Belom kućom, pogotovo sada kada se još i pomirila sa Ivanom Marinkovićem. Može on da priča šta hoće i koliko hoće o svom odnosu sa njom, ali videlo se i letos koliko nije izdržao da ne patetiše po društvenim mrežama baš najviše u tim momentima dok je otac njenog deteta boravio kod nje u kući u Nišu i kada ga je cela njena porodica prihvatila - priča izbor blizak paru koji je u nedoređenom odnosu.

Podsetimo veliki spektakl na TV Pinku startuje večeras sa početkom od 21 sat, kada će jedan za drugim novi i stari takmičari krenuti da se predstavljaju publici, a zatim i lagano useljavaju u Belu kuću.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading