HITNO OGLAŠAVANJE MILICE VELIČKOVIĆ PRED ELITU 8: Otkriveno šta Boru čeka u rijalitiju, OVO će ga šokirati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković rešila je da prati svaki pokret pod budnim okom!

HITNO OGLAŠAVANJE MILICE VELIČKOVIĆ PRED ELITU 8: Otkriveno šta Boru čeka u rijalitiju, OVO će ga šokirati!

Foto: Republika

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7" i trudna Milica Veličković ispratila je svog verenika Boru Terzića u novu sezonu "Elita 8" koja počinje večeras sa emitovanjem. Tim povodom, Milica se oglasila na svom Instagram profilu i najavila da će od večeras pratiti pod budnim okom čitavu situaciju.

Milica Veličković i Bora Terzić su postali poznati javnosti kao takmičari rijalitija "Elita 7" gde su njih dvoje pronašli ljubav. Njihova veza je privukla pažnju gledalaca svojom iskrenošću i emotivnošću, te su postali jedan od omiljenih parova među fanovima ovog rijalitija.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Veličković Instagram

 


Sa početkom nove sezone "Elita 8", Bora Terzić se vratio na male ekrane, a Milica ga je ispratila uz poruku podrške i ljubavi. Njihova veza je i dalje jedna od najpraćenijih među javnošću, te je bilo očekivano da se Milica oglasila tim povodom.

Na svom Instagram profilu, Milica je objavila fotografiju sa Borom i napisala emotivnu poruku u kojoj je najavila da će od večeras pažljivo pratiti dešavanja u "Elita 8" i podržavati svog verenika u novim izazovima. Njeni pratioci su iskazali oduševljenje i podršku, te su joj uputili brojne čestitke i pozitivne komentare.

Foto: Instagram.com

Milica Veličković i Bora Terzić


Očekuje se da će ova rijaliti zvezda i njen verenik uskoro postati roditelji, te je njihov zajednički život i dalje tema o kojoj se mnogo spekuliše među fanovima. S obzirom na njihovu popularnost i emotivnu vezu koju su pokazali u javnosti, interesovanje za njihovu porodicu je veoma veliko.

Reakcije fanova na Milicinu objavu su bile izuzetno pozitivne, a mnogi su izrazili oduševljenje njenom podrškom Boru i novoj sezoni "Elita 8". Mnogi fanovi su istakli da jedva čekaju da vide kako će se Bora snaći u novim izazovima rijalitija, a podrška koju pruža Milica je dodatno učvrstila njihovu ljubav prema ovoj rijaliti zvezdi.


Uzbuđenje je definitivno u vazduhu sa početkom nove sezone "Elita 8", a fanovi nestrpljivo očekuju da vide šta će doneti ova sezona, kao i kako će se snaći Bora Terzić u novim izazovima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading