DRAMA U PORODICI VASIĆ, HITNO POTREBAN NOVAC: Ana Nikolić otkrila pred ulazak u Elitu 8 STRAVIČNE PODATKE iz kuće! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić pred ulazak u Zadrugu Elitu 8 otkrila šta se dešava u porodičnom domu.

DRAMA U PORODICI VASIĆ, HITNO POTREBAN NOVAC: Ana Nikolić otkrila pred ulazak u Elitu 8 STRAVIČNE PODATKE iz kuće! (VIDEO)

Foto: Republika

Večeras u 21 čas počinje nova sezona rijalitija "Elite 8", a atmosfera ispred vile koja služi kao karantin pre ulaska u Belu kuću već je napeta. Prvi učesnici već su počeli da stižu sa punim džakovima stvari, spremni da započnu svoje učešće u popularnom rijalitiju. Među njima se istakla poznata rijaliti Ana Nikolić, koja je nedavno prošla kroz operaciju promene pola, a sada je javno pokazala svoju ličnu kartu.

Foto: Republika

Ana Nikolić Zadruga Elita 8

 


Ispred vile gde će učesnici provesti karantin, vladalo uzbuđenje i euforija. Više desetina takmičara sa nestrpljenjem očekuje početak rijalitija, dok su se neki od njih već upoznali i razmenjivali prve utiske. Atmosferu dodatno začinjava dolazak poznatih ličnosti poput Ane Nikolić, koja je izazvala posebnu pažnju javnosti nakon nedavne operacije.

Foto: Republika

Ana Nikolić Zadruga Elita 8

 


Poznata rijaliti zvezda Ana Nikolić stigla je ispred vile sa svojim partnerom, spremna da započne svoje učešće u rijalitiju "Elite 8". Nakon nedavne operacije pola, Ana je odlučila da javno pokaže svoju ličnu kartu i otkrije detalje o svom privatnom životu, što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti.

Svi smo plakali, svima su krenule suze! Zato sam i stavila naočare... Sva sam razmazana! Sad sam i sa sestrom Ivanom pričala, rasplakala sam se, brat me je zvao, Stefan me je zvao... Šta da kažem, bilo je suza! Brinem se i za mamu i za tatu, nadam se da će sve biti dobro sa njihovim zdravljem. Neću da mislim na neke ružne stvari, idemo samo pozitivno - istakla je Ana za Republiku pre ulaska u karantin, pa dodala da roditelji nisu u dobrom zdravstvenom stanju, te da je to i razlog zbog kog ulazi u Elitu:

- Nisu dobro, iskreno da vam kažem, zato i ulazim u Elitu, da zaradim novac, da ih izlečim.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading