NJEGOVO POJAVLJIVANJE NA PINKU UZNEMIRILO UČESNIKE ELITE 8! Budući takmičar dobio recept za POBEDU, ovako zasigurno osvaja prvo mesto!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj poznati voditelj poslao sina u rijaliti umesto na fakultet!

NJEGOVO POJAVLJIVANJE NA PINKU UZNEMIRILO UČESNIKE ELITE 8! Budući takmičar dobio recept za POBEDU, ovako zasigurno osvaja prvo mesto!

Foto: Republika

Zoran Pejić Peja nije krio svoje emocije kada se obratio javno svom sinu Jovanu, samo nekoliko sati pred ulazak u rijaliti "Elita 8". Peja, koji je sina dobio u braku sa pevačicom Zlatom, iskreno je izrazio svoje želje i podršku putem društvenih mreža.

- Dođe septembar. Uvek čestitke. Srećan polazak u školu, na fakultet, itd... A sada srećan odlazak u "Zadrugu". Budi ono što jesi, jer samo tako ćeš sigurno pobediti - poručio je on na Instagramu.

Zlatin sin, Jovan, nedavno je otkrio javnosti koji mu je glavni cilj za ulazak u rijaliti.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Zoran Pejić Peja

 

"Spreman sam. Iskreno ulazim da bih stekao neko iskustvo, radio sam, svoj sam čovek. Trebalo bi mi novca koji je malo brži, za biznis koji ja želim. Glupo mi je da tražim od mame i tate. Pokazaću ljudima da su moji roditelji dobri i kvalitetni", izjavio je Jovan.

Ova emotivna poruka voditelja Zorana Pejića Peje i iskreni motivi Jovana Pejića za ulazak u rijaliti Elita 8 izazvali su pažnju javnosti i pokrenuli raspravu o odlukama mladih ljudi u Srbiji. S obzirom na popularnost rijaliti programa, mnogi su zainteresovani da vide kako će se Jovan snaći u izazovnom okruženju i da li će uspeti da ostvari svoje ciljeve.

Jedno je sigurno, oči javnosti će biti usmerene ka Jovanu Pejiću tokom njegovog boravka u rijalitiju Elita 8, a mnogi će sa nestrpljenjem pratiti kako će se mladi Pejić snaći u izazovnim situacijama koje rijaliti donosi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading