HITNO SE OGLASILA MILICA MITROVIĆ! Ovo je objavila na Instagramu pred sam početak ELITE 8! Šok!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da publika kraj malih ekrana jedva čeka da vidi ko će se useliti u čuvenu Belu kuću!

HITNO SE OGLASILA MILICA MITROVIĆ! Ovo je objavila na Instagramu pred sam početak ELITE 8! Šok!

Foto: RTV Pink printscreen

Nova sezona rijalitija Elita startuje večeras od 21 čas, a sada se oglasila Milica Mitrović! Naime, supruga Željka Mitrovića obišla je imanje u Šimanovcima, pa se usput i fotografisala objavljujući delić toga kako sada izgleda soba u kojoj će boraviti budući takmičari. 

Nema sumnje da publika kraj malih ekrana jedva čeka da vidi ko će se useliti u čuvenu Belu kuću i čije će živote pratiti narednih deset meseci iz dana u dana, a ono što takođe mnoge zanima je to kako izgleda unutrašnjost Bele kuće ove sezone.

Foto: Instagram printscreen

Milica Mitrović objava

 

I ranijih godina Veliki šef se uvek potrudio da Bela kuća izgleda svake godine sve bolje, a kako je sada direktorka zabavnog programa Televizije Pink, Milica Mitrović otkrila na svom Instagram profilu sve je spremno za početak.

Foto: Uprava carina, Printscreen/Pink TV, Printscreen

Elita 8 uskoro počinje

 

- Spremni smo - napisala je Milica Mitorvić i pokazala deo spavaće sobe u Beloj kući u kojoj će takmičari Elite 8 spavati ove sezone.

Večeras je u "Elitu 8" rijaliti programu najavljeno novo uzbudljivo iznenađenje - Marija Kulić, majka kontroverzne učesnice Miljane Kulić, ulazi u vilu! Nakon nedavnog napuštanja "Zadruge", Marija je odlučila da se ponovo vrati na malim ekranima i to kao deo "Elite 8" takmičenja.

Uoči svog ulaska u rijaliti, Marija Kulić je objavila snimak na društvenim mrežama u kojem je otkrila svoju odevnu kombinaciju za večerašnji ulazak. Kombinacija je izazvala veliku pažnju javnosti, budući da je Marija odabrala elegantnu zelenu haljinu, sa dubokim dekolteom, koja ističe njenu figuru, ali i odaje dozu tajanstvenosti i samouverenosti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading