ANITA STANOJLOVIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE! Zbog jednog detalja svi upirali prstom u nju! Evo o čemu je reč (FOTO*VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, pre nje je stigao Ivan Marinković, a za malog sina Željka je doneo specijalan poklon. Naime, on je doneo dres sa brojem 10, koji inače nosi fudbaler Mesi.

ANITA STANOJLOVIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE! Zbog jednog detalja svi upirali prstom u nju! Evo o čemu je reč (FOTO*VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pobednica Elite 7 Anita Stanojlović pojavila se malopre u Šimanovcima pred početak nove sezone! Ona je obukla nesvakidašnju haljinu, koja je dosta otkrivala njenu figuru, pa su mnogi oko nje komentarisali da izgleda bolje nego ikada. Ona je sumirala utiske prethodne sezone, pa je budućim učesnicima poželela sve najbolje u Beloj kući.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anita Stanojlović

 

Inače, pre nje je stigao Ivan Marinković, a za malog sina Željka je doneo specijalan poklon. Naime, on je doneo dres sa brojem 10, koji inače nosi fudbaler Mesi. 

Prisutni su odmah došli da vide šta je u pitanju, pa je priliku iskoristio da se slika sa prisutnima koji su ga jurili i ispitivali šta sprema u narednoj sezoni. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anita Stanojlović

 

Podsetimo, tu smo uhvatili i Mionu i Ša, pred sam početak, a do skoro se pričalo da oni neće ući u rijaliti.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anita Stanojlović

 

Reakcije javnosti su bile različite. Dok su jedni smatrali da bi Miona mogla da napravi iznenađenje ulaskom u poslednjem trenutku, št se sada svakako i desilo, drugi sumnjaju u njen ulazak u rijaliti. Na društvenim mrežama se vode žustre rasprave o tome da li je ovo deo strategije ili pak znak da Miona neće ući u kuću "Elita 8".

Večerašnji početak nove sezone rijalitija "Elita 8" obećava da će biti uzbudljiv, a neizvesnost oko ulaska Mione Jovanović dodatno je začinila atmosferu.

Publika će sa nestrpljenjem pratiti razvoj događaja i sa nestrpljenjem očekivati da sazna da li će Miona zaista zakoračiti u kuću rijalitija ili će se ova situacija rešiti na neki drugi način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading