ŽELJKO MITROVIĆ HODA PO VODI! NESVAKIDAŠNJE SCENE NA OTVARANJU ELITE 8! Evo šta je sada uspeo da izvede čelnik Pinka! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače ,bivši supružnici Jelena Ilić i Ivan Marinković, kojima je brak pukao zbog njene preljube u "Eliti 7" potpuno nespreman ulazi u osmicu.

ŽELJKO MITROVIĆ HODA PO VODI! NESVAKIDAŠNJE SCENE NA OTVARANJU ELITE 8! Evo šta je sada uspeo da izvede čelnik Pinka! (FOTO)

Foto: Elita 8

Čelnik Pinka Željko Mitrović pokazao je kako hoda po vodi na otvaranju Elite 8! On je gledaoce prikovao za ekrane, pa je pre toga dirigovao orkestrom.

Pre ovoga, čelnik Pinka Željko Mitrović sleteo je u posebnom odelu u Elitu 8! Spektakl je napravio tako što je obleteo u kostimu specijalno dizajniranom za ovu priliku! Pa su ljudi prikovani za ekrane posmatrali šta se dešava! 

Foto: Elita 8

Željko Mitrović hoda po vodi

 

Inače ,bivši supružnici Jelena Ilić i Ivan Marinković, kojima je brak pukao zbog njene preljube u "Eliti 7" potpuno nespreman ulazi u osmicu.

Naime, prvo je Marinković priznao da je napret i da oseća neku nervozu koju nikada pre nije imao pred ulazak u neki rijaliti, u čemu je stekao ogroman staž, tvrdeći da mu je nepoznato poreklo nemira koji ga je obuzeo. 

Foto: Printscreen/PINK

Željko Mitrović hoda po vodi

 

Međutim, čim se pojavila njegova bivša, sa maltene identičnim opisom stanja u kome se nalazi pred ulazak, da se zaključiti da oboje imaju tremu što će se naći u istom prostoru u kome će boraviti narednih 10 meseci. 

Foto: Elita 8

Željko Mitrović hoda po vodi

 

Po Ivanim rečima, deluje kao da još cvika od Jelene, koja je u njihovom odnosu često preuzimala dominaciju, pa čak nije isključio ni mogućnost njihovog pomirenja.

Mislim da nijedno o tome trenutno ne razmišljamo, ali deset meseci je dug period - odgovorio je Marinković na pitanje da li između njih ponovo može doći do varnica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading