JELENI LJUBAVNIK VRATIO OSMEH NA LICE: Pao poljubac pred bivšim mužem, evo gde su ZAVRŠILI UTROJE (FOTO+VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici stigli u Šimanovce vidno neraspoloženi, Ilićeva sinula od Uroševog poljupca!

Rijaliti učesnica Jelena Ilić, koja se u Šimanovcima pojavila vidno neraspoložena i napeta, što je i sama priznala u razgovoru za naš portal, odmah je promenila raspoloženje kad je ugledala bivšeg ljubavnika Uroša Rajačića zbog kog joj je pukao brak sa Ivanom Marinkovićem.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Marinković i Uroš Rajačić se poljubili pred Ivanom Marinkovićem

Naime, ona se prilično smrknute face prvo srela na ulazu u studio sa svojim dojučerašnjim suprugom, koji je takođe za Republiku priznao da oseća staršan nemir pred ulazak u Belu kuću. Međutim, kad se pojavio Uroš, Jelena je u momentu sinula i pojurila ka njemu da se pozdave. Čim ju je on poljubio, njoj se vratio osmeh na lice.

Sve se to odigralo pred Marinkovićem, a zatim su se zajedno jedno za drugim uputili ka ulazu u studio. Inače, Ilićeva je u razgovoru za naš portal tvrdila da je sa Urošem trenutno u drugarskom odnosu, te da nije raspoložena za novu ljubav u ovoj sezoni.

Po svemu sudeći, izuzetno uzbudljivo veče je pred nama!

Dugo najavljivana sezona najpopularnijeg rijalitija koja nosi naziv "Elita 8" startovala je u 21 sat na televiziji Pink.

Već u najavi ovo spektakularno otvaranje obećava nezaboravne momente zbog kojih je publika i zavolela ovaj format!

Republika

Foto: Printscreen

Željko Mitrović otvorio novu sezonu rijalitija

Direktor Pink televizije, Željko Mitrović, preleteo je jezero u specijalom odelu, svom najnovijem dostignuću i time otvorio novu sezonu, dok ga je pratila pesma "Ameno".

Sva večerašnja dešavanja iz Šimanovaca na Republici možete pratiti iz minuta u minut.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading