IVAN MARINKOVIĆ SEO PORED BIVŠE ŽENE: Poklonio joj crvenu ružu pred LJUBAVNIKOM, koji je najavio PRODUŽETKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paklena trojka ponovo u Beloj kući.

IVAN MARINKOVIĆ SEO PORED BIVŠE ŽENE: Poklonio joj crvenu ružu pred LJUBAVNIKOM, koji je najavio PRODUŽETKE!

Foto: Printscreen/PINK

Čuveni ljubavni trougao iz "Elite 7" Jelena Ilić, Uroš Rajačić i Ivan Marinković ušetali su u Pinkov studio jedno za drugim. 

Prevareni suprug je bivoj ženi poklonio crvenu ružu, dok je ljubavnik i ušao u ovu sezonu, kako tvrdi, da bi isterao započeto do kraja.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Uroš Rajačić planira da igra produžetke u "Eliti 8"

Inače, Marinković je u "Elitu 7" ušao sa Jelenom prilično siguran u svoj brak.

Međutim, iako je u rijaliti ušao s ženom, vratio se u prazan stan i bez nje.

Sebe smatra rijaliti gigantom, a kako kaže, ukoliko uđe u vezu s*ksa će biti, ali na jednu noć neće sigurno jer je to za njega rizično. Voli da se šali i zeza, ali je i britak na jeziku, a jedina osoba koju ne bi voleo da vidi je Žana Omnia, otkrio je Marinković u svom profilu.

On je pred ulazak u studio za Republiku otkrio da oseća nemir kakav nikada ranije nije imao, a toliko godina unazad je učesnik rijalitija. Tom izjavom ostavio je prostora da se pomisli da ima neprijatnost zbog toga što će ponovo biti u istom prostoru sa svojom bivšom i njenim ljubavnikom.

Kada se pojavila i Ilićeva je priznala da je neraspoložena, ali čim je ugledala Uroša, kom je prišla i pao je poljubac sa njim pred Marinkovićem, njoj se vratio osmeh na lice.

Ova paklena trojka zatim se pojavila i pred kamerama zajedno. Voditeljka je prvo predstavila Jelenu, zatim joj se pridružio Uroš, koji nije želeo da sedne pored nje, dok je Ivan delovao najopuštenije i ne samo da je zaseo kraj bivše, nego joj je poklonio i cvet.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading