ANĐELA ĐURIČIĆ SE IZLANULA USRED STUDIJA! Pomenula bivšeg dečka, evo gde su se sreli pre ulaska u Belu kuću!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod velikom sam tremom jer sam veliko iznenađenje, pre svega sebi, rekla je ona pre svega ovoga.

ANĐELA ĐURIČIĆ SE IZLANULA USRED STUDIJA! Pomenula bivšeg dečka, evo gde su se sreli pre ulaska u Belu kuću!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđela Đuričić prva je učesnica na spisku za ulazak u Elitu 8! Ona se po svemu sudeći vratila jača nego ikada, a u studiju joj se odmah obradovala voditeljka Dušica Jakovljević.

- Pod velikom sam tremom jer sam veliko iznenađenje, pre svega sebi. Srećna sam što sam tu i vratila sam se na mesto gde je bio moj život nekad. Mislim da će ovo biti naša sezona - rekla je Anđela čim je došla u studio. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđela Đuričić

 

Ona je slučajno započela priču o bivšem dečku, pa je rekla da je jednog momka srela ispred studija, a to je sve bacilo na razmišljanje.

Foto: Printscreen/PINK

Anđela Đuričić

 

- Jednog bivšeg dečka sam srela ispred studija! Pozdravili smo se i u super smo odnosima - rekla je ona, ali nije rekla o kome je tačno reč.

Podsetimo, u Belu kuću večeras ulazi i pevač Baki B3, koji već ima izgrađeno ime i afirmisan je na javnoj sceni. Međutim, on ima svoje razloge što je poželo da se nađe među elitnom ekipom.

Foto: Printscreen/PINK

Anđela Đuričić

 

- Moje pesme su obeležile devedesete, znam da me poznaju i nove generacije. Ne treba više nikada da snimam, ali eto, ja želim. Moja pesma se koristi za jednu seriju, danas sam bio pozvan, i znam da će se koristiti... Velika mi je čast. Imam novih osam pesama, rešio sam da moj život pretočim u muziku - rekao je on.

 U profilu je poručio da njemu ne treba afirmacija ni ime, ali da mu znači da bude 10 meseci pred kamerama da bi postao ponovo aktuelan i promovisao nove pesme.

On je sve vreme bio raspevan u studiju i priznao da će takav biti i unutra i da jedva čeka žurke na kojima će on i njegov muzički talenat najbolje doći do izražaja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading