KAČAVENDA ODMAH SNIMILA NOVU CIMERKU! Sandra Obradović rekla šta nikako neće dozvoliti sebi u Beloj kući, muškarci joj nikako ne veruju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne poznajem nikoga od ekipe koja je unutra. Dobra sam drugarica sa Jovanom Tomić Matorom, tvrdi Sandra.

KAČAVENDA ODMAH SNIMILA NOVU CIMERKU! Sandra Obradović rekla šta nikako neće dozvoliti sebi u Beloj kući, muškarci joj nikako ne veruju!

Foto: Printscreen/PINK

Nova učesnica Elite 8 Sandra Obradović kaže da joj je ulazak u rijaliti novo iskustvo, ali da šta god da se desi unutra, intimni odnosi pred kamerama nisu za nju mogući.

- Ne poznajem nikoga od ekipe koja je unutra. Dobra sam drugarica sa Jovanom Tomić Matorom, ali ne znam hoće li ući u rijaliti sada. Spremna sam na sve i znam da mi neće biti lako unutra. Ne želim ništa pred kamerama vezano za intimne odnose - rekla je ona. 

Foto: Printscreen/PINK

Sandra Obradović

 

Milena Kačavenda, ušla je u Elitu po drugi put, a sada je u studiju na Pinku rekla da je spremnija za rijaliti nego ikada do sada.

- Dušice, ti si mi u ovom sezoni jedina konkurencija. Unutra sam već provela 10 meseci, tako da znam šta me čeka. Nikad se nisam odvojila od toga da me zovu kuma, ali sam uvek ostala Milena Kačavenda. 

Foto: Printscreen/PINK

Sandra Obradović i Dušica Jakovljević

 

Meni je bilo samo važno dase prikažem u rijalitiju onakvom kakva jesam. Sada ne znam šta nosi dan, šta nosi noć. Ne znam kako će Anđela Đuričić da reaguje kad me bude videla. Imala sam hejt kad je ona u pitanju, ali sada stvarno nemam nikakav problem sa njom. 

Podsetimo, u trećoj grupi, pored Mione i Ša, ekipi u rijaliitju Elita 8 pridružuje se i Luka Mališić. On je iz Kovina i na početku je odmah objasnio da će u rijalitiju da pravi najveći haos.

Volim dobru zabavu i nemam iskreno nijednu sada devojku koja mi je zapala za oko. Naravno da može da se desi i ljubav i sve drugo, ali o tom potom. Naravno i intimni odnosi, što da ne - rekao je on, pa je dodao:  

- Moj nadimak je Lule Bahanalija, nisam stvarno glup muškarac, ali imam neke postupke koje me čine takvim.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading