SAMO BEBA, MILICA I JA: Terza kao MANTRU ponavlja da NEĆE PREVARITI TRUDNU VERENICU, a evo šta mu se desilo u KARANTINU (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borislav Terzić priznaje da mu je teško, ali da mora da izdrži!

Jedan od novih učesnika "Elite 8" je i Borislav Terzić Terza koji je u prethodnoj sezoni pronašao pravu ljubav, a pored toga njegova verenica Milica Veličković će mu uskoro roditi i ćerku Janju. On se kao glava porodice vraća u rijaliti kako bi za porodicu obezbedio bolji život, ali priznaje da mu nije lako.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Borislav Terzić Terza tvrdi da će ostati čvrst kao stena

Naime, on je za Republiku maltene na ivici suza ponovio da nema šanse da prevari buduću suprugu, te da će odoleti svim iskušenjima.

- Prvu noć bez Milice u karantinu proveo sam teško, čudno se osećam bez Milice, nema druženja sa devojkama, čuvaću se od svih iskušenja. Izvinite, devojke, zauzet sam - poručio je Terza.

Milena Kačavenda koja ga je dočekala u studiju dobacila je da će se ona lično pobrinuti da mu se unutra ništa ne desi.

- Biću njegov lični čuvar, odmah ću mu ćušku opaliti ako i pomisli da radi nešto - rekla je Milena, a on je rekao da neće biti potrebe:

- S Milenom sam se zbližio, upoznao sam joj i decu napolju, nema zime. 

Podsetimo, u Belu kuću su se već uselile dve grupe od po 10 budućih učesnika "Elite 8". 

Na velelepno imanje u Šimanovcima prvo su se uselili sledeći takmičari: Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, a zatijm je pristigla i druga tura koju čine: Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović i Kristina Mateski.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading