MRVICA VARALA MOMKE IZ OSVETE: Nova učesnica "Elite 8" priznaje da je KAVGADŽIJA, a evo zbog čega je PRETUKLA NAJBOLJU DRUGARICU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni dečka s kojim je uhvatila nije poštedela, i njemu je ostavila ožiljke.

MRVICA VARALA MOMKE IZ OSVETE: Nova učesnica "Elite 8" priznaje da je KAVGADŽIJA, a evo zbog čega je PRETUKLA NAJBOLJU DRUGARICU!

Foto: Printscreen/PINK

Jelena Nedeljković Mrvica je 37. po redu takmičarka koja se predstavila publici.

Ona je u svom profilu iskreno ispričala koliko je temperamentna i kako joj nije strana ni prevara, ali isključivo iz osvete.

Mrvica je poznata u Internet svetu i prevara joj nije strana, a dečka kog je odmah ostavila je izgrebala noktima kada ga je zatekla u prevari sa svojom najboljom drugaricom.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Jelenu Nedeljković zovu Mrvica, ali bije ko muško

- Uhvatila sam najbolju drugaricu sa dečkom. Uhvatila sam ga tako što nije isključio lokaciju na "Snepčetu". Nju sam izvukla iz kola, a on ima još uvek ožiljke na licu. Njom sam obrisala patos, a on ima ožiljke od mojih noktiju - priznala je kako se tukla prijateljicu i dečka zbog izdaje.

Podsetimo, za sada je poznato 30 takmičara koje ćemo imati prilike bolje da upoznamo u narednom periodu. Tu se nalaze imena poznatih, ali i nekih budućih rijaliti zvezda: 

Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović, Kristina Mateski, Nenad Ša, Miona Jovanović, Luka Malešić, Ana Nikolić, Stefan Korda, Milena Kačavenda, Božo Franić, Sandra Obradović, Borislav Terzić Terza i Jordanka Denčić - Džordi su prvih 30 takmičara rijalitija Elita.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading