BARBI U BELU KUĆU ULAZI SA KENOM: Devojka koja živi RUŽIČASTI ŽIVOT spremna da zadivi sve u ELITI 8!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Stančić hoće da se probije na muzičku scenu.

Devojka iz Valjeva koja živi u svom ružičastom svetu poput barbike Bojana Stanačić Barbi bavi se muzikom, ali ulazi u "Elitu 8", kako bi stekla veću popularnost.

 - Sve mi je roze i kuća i garderova i automobil. Imala sam nekoliko veza, ali ulazim kao slobodna. Ne bih volela da mi se desi ljubav u rijalitiju, nisam pristalica ni intimnih odnosa pred kamerama - poručila je Barbi, koja je pred sam ulazak u studio pokazala Kena.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Đole se predstavio kao Bojanin Ken

Naime, to je Đole koji je pre nje ušetao u studio i s obzirom na to da je vidovit na početku predstavljanja pete grupe učesnika voditeljki Dušici Jakovljević prorekao da će završiti u Holivudu. Poznati tarot majstor, Đole Kralj, pozant je i po tome što je gledao sudbinu Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, predstavljen je kao prvi takmičar pete grupe.

- Barbi, tebi su i trepavice roze boje - primetila je Dušica, a Bojana, koja se proslavila u emisiji "Brak na neviđeno", a sada odlučila da uđe u "Elitu 8", priznala je da voli roze boju te da svet boji u ružičasto.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Barbi jedva čeka da se useli u Belu kuću

Ona je pred ulazak delovala pomalo iscrpljeno, pa je otkrila da je u karantinu bilo svađa kao da je rijaliti već počeo.

Podsetimo u Belu kuću su se uselile već četiri grupe od po 10 učesnika. 

To je ukupno 40 takmičara: Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović, Kristina Mateski, Nenad Ša, Miona Jovanović, Luka Malešić, Ana Nikolić, Stefan Korda, Milena Kačavenda, Božo Franić, Sandra Obradović, Borislav Terzić Terza, Jordanka Denčić - Džordi, Aneli Ahmić, Nikola Grujić - Gruja, Milena Šarac - Mimas, Mića Jovanović, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Jelena Nedeljković - Mrvica, Dačo Virijević, Ana Spasojević i Nikola Škatarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading