OVA DEVOJKA NIJE NI UŠLA U "Elitu 8", A VEĆ JE POZNATA KAO SKANDAL MAJSTOR: Evo zbog čega Saru bije ovakav glas!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stijovićeva je četvrta učesnica u poslednjoj petoj grupi.

OVA DEVOJKA NIJE NI UŠLA U "Elitu 8", A VEĆ JE POZNATA KAO SKANDAL MAJSTOR: Evo zbog čega Saru bije ovakav glas!

Foto: Printscreen/PINK

 Učesnica "Elite 8" koja se već na samom startu pokazala kao skandal majstor Sara Stijović 44. je učesnica koja će se useliti u Belu kuću.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Sara je imala incident pred ulazak u karantin

 

Naime, reč je o devetnaestogodišnjoj devojci, koja je priznala da je već imala susret sa kriminalom. Na ulasku u karantin je takođe bila uzrok problema, koji je jedva prošao bez većeg incidenta.

Učestvovala sam u kriminalnim radnjama. Nisam bila u zatvoru. Samu sebe sam navela na taj put - poručila je Sara, koja kaže da nema dečka, niti želoi da ga nađe u rijalitiju.

Ona je istakla da je finansiraju njeni roditelji, te da ulaskom u "Elitu 8" želi da promeni svoj život, koji je sa tako malo godina već uspela da obeleži skandalima.

Pre poslednje pete grupe, Bela kuća je postala bogatija za ukupno 40 članova, a to su: Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović, Kristina Mateski, Nenad Ša, Miona Jovanović, Luka Malešić, Ana Nikolić, Stefan Korda, Milena Kačavenda, Božo Franić, Sandra Obradović, Borislav Terzić Terza, Jordanka Denčić - Džordi, Aneli Ahmić, Nikola Grujić - Gruja, Milena Šarac - Mimas, Mića Jovanović, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Jelena Nedeljković - Mrvica, Dačo Virijević, Ana Spasojević i Nikola Škatarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading