SKANDALOZNA PREPISKA MIONE JOVANOVIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA! Procurili svi detalji njene PREVARE, o ovome će se pričati u Eliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović nije ni slutila da će javnost saznati za ovo.

SKANDALOZNA PREPISKA MIONE JOVANOVIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA! Procurili svi detalji njene PREVARE, o ovome će se pričati u Eliti!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miona i Ša

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sinoć su se ponovo uselili na velelepno imanje u Šimanovcima, gde su se upoznali i započeli svoju romansu, a potom vezu nastavili u spoljnom svetu. 

Miona je šokirala sve kada je u profilu istakla da će nastojati da nema intimne odnose pred kamerama, jer joj se sviđa stav koji je imala prethodne sezone, a koji je tada prekršila. Međutim, odmah nakon što je ušla u "Elitu 8", na Instagramu su osvanule prepiske sa određenom stranicom na pomenutoj društvenoj mreži, od koje je uzela garderobu, ne bi li je izreklamirala putem svog profila, međutim, taj dogovor nikada nije ispoštovala, što dokazuju poruke, koje su procurile u javnost:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Ćao, kad ćeš okačiti reklamicu? - glasilo je pitanje za Mionu.

- Je l' si mislila da se slikam u stvarima ili šta? - uzvratila je Miona Jovanović.

- Pa, da, zadrži suknjicu, možeš je suziti kod šnajderke, a jaknicu možeš obući i napraviti neku slikicu. Vidim da ulaziš u Zadrugu, nisam znala.  Pa ako bismo mogli to da sredimo pre ulaska - usledila je poruka, ali Miona nije odgovarala na istu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović

Rijaliti par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša izašli su iz karantina sinoć, a reper je priznao da se malo pred sam kraj izgubio. 

- Prvo sam bio na prozoru da me malo uhvati vazduh, pa sam zaspao, mislio sam da sam ušuškan u svom stanu - rekao je Ša za republiku neposredno pred ulazak u studio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading