DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOŽIVELA NEZGODU NA SNIMANJU, HITNO PREKINUT PROGRAM! Publika unezverena, voditeljka zakukala na sav glas!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je sinoć promaklo svima!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOŽIVELA NEZGODU NA SNIMANJU, HITNO PREKINUT PROGRAM! Publika unezverena, voditeljka zakukala na sav glas!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević

Tokom sinoćnje emisije Elita 8, voditeljka Dušica Jakovljević doživela je nezgodu van kadra dok je razgovarala sa prvom grupom takmičara. Naime, dok je krenula da uzme špil karata, kamere nisu zabeležile, ali je zvukom bilo jasno da se nešto dogodilo. "Kuku, ljudi, ja padam, aaa..." - čulo se Dušicino uzbuđenje, što je izazvalo zabrinutost kod gledalaca.

Ipak, hrabra voditeljka, iako očigledno povređena, nastavila je program kao da se ništa nije dogodilo, pokazujući profesionalizam i predanost svom poslu. Njen nastup je dobio pohvale od strane publike i kolega, a Dušica je ostala nepokolebljiva i fokusirana na vođenje programa.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević

 

Nakon incidenta, društvene mreže su se usijale od komentara o hrabrosti i profesionalizmu Dušice Jakovljević. Mnogi su izrazili svoje divljenje voditeljki koja je, uprkos očiglednoj povredi, ostala smirena i nastavila da vodi emisiju kao da se ništa nije dogodilo. Njen stav je naišao na veliku podršku i simpatije publike, koja je istakla da je Dušica pravi primer hrabrosti i predanosti poslu.

Dušica Jakovljević je pokazala izuzetan profesionalizam i posvećenost svom poslu, ne dozvoljavajući da je nezgoda poremeti tok emisije. Njen primer je inspiracija mnogima i pokazatelj pravog profesionalnog stava u medijima. Ovaj incident će ostati zapamćen kao još jedan dokaz Dušicinog predanog rada i posvećenosti publici. Voditeljka je redom prozivala nove učesnike i predstavljala ih publici, a potom obavila kratak razgovor sa svakim od njih, nakon čega su se uselili na velelepno imanje u Šimanovima, gde će boraviti i boriti se za prvo mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading