ŽELJKO MITROVIĆ UŽIVO NA PINKU SAOPŠTIO KO PRELAZI NA FARMU! Evo šta će se desiti sa trenutnim učesnicima "Elite 8!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović najavio velike promene u rijaliti programu!

ŽELJKO MITROVIĆ UŽIVO NA PINKU SAOPŠTIO KO PRELAZI NA FARMU! Evo šta će se desiti sa trenutnim učesnicima "Elite 8!"

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Željko Mitrović

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, nedavno je bio gost emisije "Jutro sa dušom" kod Jovane Jeremić gde je izneo svoje zadovoljstvo ostvarenim rezultatima. Istakao je da su sinoć ostvareni impresivni rezultati, te da su očekivali visoke rejtinge i liderski šer. Takođe je naglasio da se na projektima aktivno radi već 60 dana, što ukazuje na posvećenost i predanost tima Pink Media Group.

Željko Mitrović je takođe govorio o novoj programskoj šemi, ističući da se najveće promene očekuju u rijaliti programu "Elita". Prema njegovim rečima, od ove sezone takmičari koji ne budu dovoljno dobri biće prebačeni u drugi projekat "Farmu". Na "Farmi" će imati priliku da se dokažu kroz srednjevekovne poslove kako bi se vratili u takmičenje. Ova promena donosi novu dinamiku i izazove za učesnike, ali i za gledaoce koji će imati priliku da prate nešto potpuno novo i neobično.

 

Kako je istakao Željko Mitrović, na projektima Pink Media Group se već 60 dana aktivno radi. Ova informacija otkriva posvećenost i ozbiljnost koja se uložila u pripremu novih programa i sadržaja. S obzirom na dug period pripreme, možemo očekivati kvalitetne i pažljivo osmišljene projekte koji će sigurno privući pažnju publike.

- Na tv programu je najvažnije da ljudi prepoznaju oni što im se dešava u životu, da se dešava u realnom vremenu i da je nepredvidivo - otkrio je Željko Mitrović.

Govoreći o novoj programskoj šemi, Željko Mitrović je istakao da se očekuju značajne promene, posebno u vezi sa rijaliti programom "Elita". Ova najava sigurno će privući pažnju publike koja će sa nestrpljenjem iščekivati da vidi kako će se promene odraziti na omiljene televizijske formate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading