ANELI AHMIĆ DOBILA PORUKU NOĆ NAKON ULASKA U ELITU 8: Asmin će joj zbog OVOGA osvetiti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Ahmić spremna da za svoju ćerku uradi sve!

ANELI AHMIĆ DOBILA PORUKU NOĆ NAKON ULASKA U ELITU 8: Asmin će joj zbog OVOGA osvetiti!

Foto: Printscreen/PINK

Starleta Aneli Ahmić prošle noći ušla je u rijaliti ,,Elita 8", a samo nekoliko dana ranije ušla je u žestok sukob sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem. Noć nakon Anelinog ulaska oglasila se njena majka, Jasmina Ahmić na Instagramu i uputila jasnu poruku svima. 

Naime, Jasmina je uputila ćerki Aneli poruku koja je sve dirnula u srce. Istakla je koliko je majka kao majka bitna za svako dete i da je ona uz nju tu ceo život. 

- Tvoja majka bila je uz tebe toliko godina, svaki dan i svaku noć. Kada si imao temperaturu, bila je pored tvoga kreveta. Kada si bio gladan, kuvala je za tebe, kada god si bio u potrebi, ona je bila tu za tebe - bio je citat koji je majka Aneli Ahmić podelila na Instagram storiju. 

U glasovnoj poruci, koju je Aneli objavila, Asmin koristi izuzetno uvredljiv i preteći jezik, izražavajući nasilne pretnje i ponižavajuće reči. 

Nemoj da dođem u Dubrovnik da te udavim ku***tino jedna raspala. Ti meni da vičeš 'ma... J***m ti majku i familiju i sve ti j***m što imaš. Ti meni govoriš 'ma? Ti meni?! Je*** ti majku u p***u, kako ću te jednom razbiti! Otkako sam te tukao u glavu nije ti ništa. Ubiću te! Kako bih te tukao k**** jedna us**na. S***de jedan bolesni, ti si narcis. Sama nešto radiš, kad ti neko drugi radi vičeš, onda kukaš j***m ti majku ci***sku - reči su koje je Asmin izgovorio Aneli u glasovnoj poruci, piše Pink.

Pored glasovne poruke, Aneli je takođe objavila fotografiju kao dokaz, gde se vidi da je blokirala Asmina. Takođe, objavila je i niz njihovih prepiski, gde navodno tvrdi da je pozajmila novac Asminu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading