SKANDAL NENADA ALEKSIĆA ŠA! Procurile GOLIŠAVE FOTKE nakon ulaska u Elitu 8, Miona ovo NE SME DA VIDI NIKADA! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša pokazao čime raspolaže!

SKANDAL NENADA ALEKSIĆA ŠA! Procurile GOLIŠAVE FOTKE nakon ulaska u Elitu 8, Miona ovo NE SME DA VIDI NIKADA! (GALERIJA)

Foto: Printscreen/PINK

Prošle noći je započela osma sezona rijalitija "Elita", obećavajući spektakl i uzbuđenje za sve fanove ovog popularnog šou programa. Međutim, prava senzacija se dogodila kada je takmičar i poznati reper Nenad Aleksić Ša ušao u vilu zajedno sa svojom devojkom Mionom Jovanović, što je izazvalo veliku pažnju javnosti i medija.

Nenad Aleksić Ša je odmah privukao pažnju gledalaca svojim karizmatičnim nastupom, ali je njegov ulazak sa devojkom Mionom Jovanović definitivno bio razlog za dodatno uzbuđenje. Njihova ljubavna priča je već dugo tema interesovanja javnosti, te je njihov zajednički ulazak u rijaliti "Elita" izazvao brojne komentare i spekulacije.

Međutim, ono što je zapalilo društvene mreže i postalo glavna tema razgovora jeste snimak Nenada Aleksića Ša kako se presvlači u ranim jutarnjim satima. Kamere rijalitija su zabeležile njegovo telo, a fotke su munjevito postale viralne na društvenim mrežama. Ovo je izazvalo pravu pometnju među fanovima, ali i širokom javnošću.


Na društvenim mrežama su se brzo pojavile brojne reakcije na ovaj događaj. Mnogi su izrazili svoje oduševljenje Nenadovim izgledom, dok su drugi komentarisali njegovu hrabrost što je uopšte ušao u rijaliti sa devojkom. Takođe, nije izostala ni kritika na račun produkcije rijalitija zbog zabeleženog trenutka.

Nenad Aleksić Ša definitivno je uneo dodatnu dozu uzbuđenja u osmu sezonu rijalitija "Elita" svojim ulaskom sa devojkom Mionom Jovanović, a viralne fotke koje su se pojavile u ranim jutarnjim satima samo su dodatno podigle tenziju i interesovanje javnosti za dalji tok događaja u vili. Ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i kakav će uticaj imati na sam tok rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading