HITNO PISMO VELIKOG ŠEFA STIGLO U ELITU 8: Važno saopštenje za takmičare!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef se obratio takmičarima.

HITNO PISMO VELIKOG ŠEFA STIGLO U ELITU 8: Važno saopštenje za takmičare!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uzbudjenje u Beloj kući dostiglo je vrhunac kada je stiglo pismo Velikog šefa sa obaveštenjem da je došlo vreme da se izabere prvi vođa u "Eliti 8". Lepi Mića je preuzeo odgovornost i pročitao pismo pred svim učesnicima.

Nakon što je pismo pročitano, učesnici su se okupili kako bi doneli odluku o prvom vođi. Rasprava je bila žučna, sa svakim učesnikom zagovarajući svog favorita sa strašću i uverenjem. Svako je imao svoje argumente zašto bi baš njihov izbor bio najbolji vođa za "Elitu 8". Neki su isticali vođstvo, dok su drugi naglašavali sposobnost komunikacije i timski duh.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 8 uživo

 


- Draga Elito, vreme je da saznamo ko će biti prvi vođa. Sada ćete jedan po jedan govoriti koga želite da vidite kao vođu, a on će odabrati omiljenog. Oni će odmah moći da pređu u hotel. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u pismu.

Atmosfera je bila napeta, a odluka o prvom vođi je izgledala kao da će biti teška. Svako je bio svestan značaja ove uloge u daljem toku takmičenja, pa je očekivanje bilo veliko. Kako su se argumenti za i protiv smenjivali, napetost je rasla, a učesnici su bili spremni da čuju konačnu odluku o prvom vođi.

Svi su sa nestrpljenjem očekivali ime učesnika koji će preuzeti odgovornost i započeti svoje vođstvo. Konačna odluka je doneta, a ime prvog vođe je bilo tajno sve do trenutka kada je otkriveno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading