VELEIZDAJA MIONE JOVANOVIĆ U ELITI 8: Ša prvi dan u rijalitiju dobio NOŽ U LEĐA od devojke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović donela konačnu odluku!

VELEIZDAJA MIONE JOVANOVIĆ U ELITI 8: Ša prvi dan u rijalitiju dobio NOŽ U LEĐA od devojke!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miona i Ša

Danas je u rijalitiju "Elita 8" došlo do izbora za prvog vođu, a izbor Mione Jovanović je iznenadio mnoge. Naime, umesto da podrži svog dečka Nenada Aleksića Ša, Miona je izabrala Lepog Miću, što je izazvalo pravu buru reakcija među ukućanima.

Ovaj potez Mione Jovanović je šokirao mnoge, s obzirom na to da je njen dečko Ša već u lošim odnosima sa lepim Mićom još od prethodne sezone rijalitija. Mnogi su prokomentarisali da je Miona time "izdala" svog dečka, te se postavlja pitanje kakve će to posledice imati po njihov odnos unutar rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 8 uživo

 


Nakon što je Miona izabrala lepog Miću za prvog vođu, ukućani su burno reagovali. Neki su izrazili razočaranje, dok su drugi bili šokirani ovakvim obrtom događaja. Bilo je i onih koji su odmah počeli spekulisati o mogućim sukobima koji bi mogli nastati zbog ovog izbora.

Jedan od ukućana je komentarisao da je ovo "samo pokazatelj pravog karaktera Mione Jovanović", dok su se drugi pitali da li će ovo dovesti do novih tenzija unutar kuće.

Foto: Printscreen/PINK

Miona Jovanović Elita 8 uživo

 


Nenad Aleksić Ša i lepi Mića imaju već dugu istoriju nesuglasica, kako unutar rijalitija, tako i van njega. Njihov odnos je bio predmet brojnih rasprava među gledaocima, a očigledno je da i odnos Mione Jovanović sa obojicom igra značajnu ulogu u njihovim međusobnim odnosima.

S obzirom na sve ovo, ostaje da vidimo kako će se odvijati dalji tok događaja unutar rijalitija "Elita 8" i da li će izbor Mione Jovanović imati dugoročne posledice po odnose među ukućanima. Jedno je sigurno - ovo je samo jedan od mnogobrojnih zapleta koji nas očekuju u nastavku ove uzbudljive sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading