ŠOK PREOKRET U ELITI 8: Lepi Mića izabrao OMILJENU LIČNOST, kad su je videli, svima popadale vilice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića hitno morao da izabere omiljenu ličnost!

ŠOK PREOKRET U ELITI 8: Lepi Mića izabrao OMILJENU LIČNOST, kad su je videli, svima popadale vilice!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uzbudljiva atmosfera vladala je među učesnicima "Elite 8" dok su birali svog prvog vođu. Aneli Ahmić je prva izrazila svoje mišljenje, izjavivši da će svoje poverenje pokloniti Mići. Svoju podršku Mići pridružila se i Miljana, dok je Ivanu izabrala Bojana, a Ivan se opredelio za Bojanu Barbi.

Nakon glasanja, Lepi Mića je dobio najveći broj glasova i time postao novi vođa, ali ne bez izraženog negodovanja Uroša Stanića koji je svoj glas dao Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića izabrao omiljenu ličnosti i potrčke

 

Nakon što je Lepi Mića izabran za vođu uz podršku većine učesnika, Uroš Stanić je izrazio svoje nezadovoljstvo, nazivajući ostale učesnike "Mićinim poltronima" i izrazivši sramotu zbog njihovog izbora. Ovo izražavanje nezadovoljstva dodatno je začinilo dramu među učesnicima i stvorilo napetu atmosferu.

Uprkos negodovanju pojedinih učesnika, izbor Lepog Miće za vođu doneo je novi talas uzbuđenja i očekivanja među takmičarima. Sada ostaje da vidimo kako će se nova dinamika odraziti na dalji tok takmičenja.

Lepi Mića izabran je za novog vođu od strane učesnika ''Elite 8''. On je dobio zadatak da imenuje omiljenu osobu, a učesnici su se iznenadili kada su čuli o kome je reč.

- Miljana je rekla da je Ivana možda potencijalna omiljena osoba. Odlučio sam da omiljena osoba ne bude osoba koju poznajem pre rijalitija. Ivana Keneški je omiljena osoba. Moraš samo da pereš sudove redovno - kazao je Mića.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading