KARIĆ HITNO NAPUSTIO ELITU 8: Procurile sve informacije, evo gde se sada nalazi! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari saznali da je Stefan Karić napustio rijaliti.

KARIĆ HITNO NAPUSTIO ELITU 8: Procurile sve informacije, evo gde se sada nalazi! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Uzbudljive vesti potresle su stanare rijalitija "Elita 8" kada je takmičarka Miljana Kulić saznala od svog cimera Uroša Stanića da je Stefan Karić neočekivano napustio rijaliti u ranim jutarnjim satima. Naime, kako je Uroš preneo, Stefanu Kariću je naglo pozlilo, te ga je produkcija izvela iz rijalitija kako bi mu pružila medicinsku pomoć.

Foto: Printscreen/PINK

Stefan Karić Elita 8

 

- Je l' spavao? - upitala je Miljana. 

- Kažu da je kod doktora, valjda... - tvrdio je Uroš.

- Je l' došao Karić Stefan? - povikala je Miljana.

- Ne znam, nisam ga video - odgovorio je jedan od takmičara. 

Ovaj neočekivani preokret izazvao je veliku pažnju gledalaca, ali i samih učesnika rijalitija. Stefan Karić, koji je bio jedan od najaktivnijih takmičara, iznenada je morao da napusti kuću zbog zdravstvenih problema. Ova vest je posebno potresla Miljanu Kulić koja je bila bliska sa Stefanom i koja je izrazila zabrinutost za njegovo zdravstveno stanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 8 uživo

 


Nakon saznanja o Stefanovom napuštanju rijalitija, mnogi učesnici su izrazili svoje reakcije na ovo neočekivano dešavanje. Neki su iskazali zabrinutost za Stefanovo zdravlje, dok su drugi bili iznenađeni njegovim iznenadnim odlaskom. U svakom slučaju, ovo je definitivno ostavilo veliki utisak na atmosferu u kući, te su mnogi takmičari izrazili želju da saznaju više informacija o Stefanovom stanju.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading