ŠA POČEO DA URLA NA MIONU KADA JE SAZNAO ISTINU: Priznala sve o PREPISKI koja je procurila u javnost, reper pozeleneo od muke! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović progovorila o skandalu koji je izbio pred početak ,,Elite 7"!

ŠA POČEO DA URLA NA MIONU KADA JE SAZNAO ISTINU: Priznala sve o PREPISKI koja je procurila u javnost, reper pozeleneo od muke! (VIDEO)

Foto: ST/V. Lukić, Instagram.com

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su sinoć ponovo zakoračili na velelepno imanje u Šimanovcima, gde su započeli svoju romansu i sada se vraćaju kao par, nakon turbulentnog perioda u "Eliti 8". Njihov povratak na ovo mesto gde su se upoznali izazvao je veliku pažnju javnosti i fanova rijalitija.

Međutim, odmah nakon što je ušla u "Elitu 8", na Instagramu su osvanule prepiske sa određenom stranicom na pomenutoj društvenoj mreži, od koje je uzela garderobu, ne bi li je izreklamirala putem svog profila. Ove prepiske su izazvale buru reakcija jer je dogovor bio da Miona promoviše garderobu, ali to nikada nije učinila, kao što se vidi iz poruka koje su procurele u javnost.

Sada se pojavio snimak na društvenoj mreži, na kom se čuje da Miona govori o prepiskama koje su isplivale, te je napljuvala devojku koja joj je ustupila stvari:

- Bože, šta ja sebi dozvolim... Da meni neka tamo klošarka, ona meni kao...  - izjavila je Miona. 

- Brate, takvi su ljudi, rekao sam ti već da se navikneš - ubacio se Ša. 

- Da sam ja stvarno nekad, nego brate... Brate! Nit se ja javljam za reklamu, sama me je pitala žena... Ko te šiša - poručila je Miona. 

 

 

Iako su prošli kroz turbulentne periode, Miona i Nenad su odlučili da se vrate na mesto gde je njihova veza započela. Njihov povratak na velelepno imanje u Šimanovcima simbolizuje novi početak za njih, ali i izaziva različite reakcije i spekulacije o njihovom odnosu.

Ovaj povratak izazvao je burne reakcije javnosti, a fanovi rijalitija već spekulišu o tome šta će se dešavati dalje sa ovim parom. Njihova romansa i povratak na velelepno imanje u Šimanovcima ne prestaje da intrigira, a gledaoci sa nestrpljenjem očekuju nove epizode i razvoj događaja u "Eliti 8".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading