HITNO SE OGLASIO OSMAN KARIĆ! Evo šta je rekao o Stefanovom izlasku iz Elite 8!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku koji je podelio na Instagramu, Osman Karić je izneo svoje utiske o početku nove sezone rijaliti programa Elita.

HITNO SE OGLASIO OSMAN KARIĆ! Evo šta je rekao o Stefanovom izlasku iz Elite 8!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Uzbudljive vesti potresle su stanare rijalitija "Elita 8" kada je takmičarka Miljana Kulić saznala od svog cimera Uroša Stanića da je Stefan Karić neočekivano napustio rijaliti u ranim jutarnjim satima. Naime, kako je Uroš preneo, Stefanu Kariću je naglo pozlilo, te ga je produkcija izvela iz rijalitija kako bi mu pružila medicinsku pomoć.

Na snimku koji je podelio na Instagramu, Osman Karić je izneo svoje utiske o početku nove sezone rijaliti programa Elita. Istakao je da je impresioniran ekipom i da veruje da će ova sezona biti mnogo bolja od prethodne. Njegova opuštena i šaljiva reakcija privukla je pažnju javnosti, a njegove reči izazvale su dodatnu radoznalost među fanovima rijalitija.

Foto: printscreen/instagram.com/karic_osman

Osman Karić

 

Dobar dan, divni narode. Tu smo na malom relaksu od sinoćne večeri, kao što znate počela je Elita. Bila su juče prva izbacivanja, danas druga...  Ja izbaci dosta njih, ali eto. Sviđa mi se ekipa. Mislim da će ovo biti mnogo bolja sezona nego prošla. Pratićemo, gledaćemo, ali kažem, došli smo na Dunav da malo odmorimo živce i da se spremimo za novu noć i nove ulaske. Idemo dalje ljudi, prijatno - naveo je Osman Karić.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Osman Karić

 

Na društvenim mrežama odmah se povela polemika oko toga šta je tačno hteo Osman da kaže, pa su mišljenja bila podeljena, jer je poznato da on redovno komentariše dešavanja u rijaliti programima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading