NOVI UČESNIK ELITE 8 DOBIO TAJNI ZADATAK! ŠOK UŽIVO NA PINKU! Voditelji saopštili nove instrukcije!

Autor: G. D. - P. R.

Elita 8 | Farma 8

08.09.2024

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

REPUBLIKA U ŠIMANOVCIMA!

NOVI UČESNIK ELITE 8 DOBIO TAJNI ZADATAK! ŠOK UŽIVO NA PINKU! Voditelji saopštili nove instrukcije!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novi učesnik Elite 8 Dragomir Mijatov, dobio je po ulasku u Kuću odabranih tajni zadatak. Naime, on mora jednoj osobi u Eliti sve vreme da priča laži, ali kroz sedam dana mora da je ubedi da je ta priča, koju smisli istinita. Njemu su voditelji otkrili šta treba da radi, pa je ozbiljno shvatio zadatak.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dragomir Mijatov

 

Podsećamo, večeras je drugo veče otvaranja spektakularne osme sezone rijalitija "Elita", a portal Republika nalazi se na licu mesta u Šimanovcima, gde ćemo prvi saznati ko su večeras "Odabrani" takmičari, kao što je i najavljeno od strane produkcije. 

Prvi učesnik, koji će ući u Kuću Odabranih, jeste Dragomir Mijatov, po svemu sudeći, jer ga je Dušica prvog ugostila u studiju. 

Foto: Printscreen/Pink TV

Dragomir Mijatov

 

Mislim da me uzbuđenje toliko drži da ne znam ni sam kako se osećam. Drago mi je da sam ovde, nemam pik na Aneli Ahmić, ali mislim da je prodala neku svoju svetinju koju je imala zarad neke popularnosti. To ne podržavam. Stvari neke treba da držimo u tajnosti, bez obzira na to što nismo više sa nekim partnerima. Volim plavuše, ali bih bio sa Majom Marinković - rekao je on u studiju i istakao da ona nije treblo da se kači i petlja sa Stanijom Dobrojević. 

Atmosfera u Šimanovcima je veoma uzbuđujuća, dok se publika okuplja ispred imanja, iščekujući dolazak novih učesnika. Sve oči su uprte ka apartmanima gde će se smestiti takmičari, dok se spekuliše o tome ko bi mogao biti sledeći "Odabrani" koji će se pridružiti Munjezu, kog smo zatekli u apartmanima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading