Munjez dobio specijalni zadatak, pa šokirao javnost: Umesto neke ZGODNE DEVOJKE, izabrao da provodi vreme sa OVIM MUŠKARCEM (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome nije jasno što mu je baš on toliko privlačan!

Munjez dobio specijalni zadatak, pa šokirao javnost: Umesto neke ZGODNE DEVOJKE, izabrao da provodi vreme sa OVIM MUŠKARCEM (FOTO)

Foto: Printscreen/PINK

Nakon što je prvi odabrani učesnik "Elite 8" Dragomir Mijatov dobio tajni zadatak, to nije zobišlo ni Danijela Dujkovića Munjeza, koji je drugi večerašnji takmičar koji se useljava u Kuću odabranih.

Voditeljski par Ivana Šopić i Darko Tanasijević, saopštili su mu isto što i Gagiju Mijatovu, a to je da mora jednoj osobi u unutra sve vreme da priča laži, ali kroz sedam dana mora da je ubedi da je ta priča, koju smisli istinita.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

I Danijel Dujković Munjez dobio specijalni zadatak

Munjez je odmah morao da otkrije njima i gledaocima koju osobu za to bira, a on je na opšte iznenađenje svih koji su verovali da će iskoristiti priliku da se na taj način zbliži s nekom od zgodnih devojka, priznao da mu je za ovaj zadatak najinteresantniji Splićanin Božo Franić, samoprozvani Kralj eskort dama, s kojim je svakako planirao, kako kaže, da provede neko vreme. Da li će uspeti da iskusnog lisca navuče na tanak led i ubedi ga da je laž o njemu istina, saznaćemo za sedam dana.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Munje želi da provodi vreme sa Božom Franićem iz Splita

Podsećamo, večeras je drugo veče otvaranja spektakularne osme sezone rijalitija "Elita", a portal Republika nalazi se na licu mesta u Šimanovcima, gde ćemo prvi saznati ko su večeras "Odabrani" takmičari, kao što je i najavljeno od strane produkcije. 

Atmosfera u Šimanovcima je veoma uzbuđujuća, dok se publika okuplja ispred imanja, iščekujući dolazak novih učesnika. Sve oči su uprte ka apartmanima gde će se smestiti takmičari, dok se spekuliše o tome ko bi mogao biti sledeći "Odabrani" koji će se pridružiti Munjezu, kog smo zatekli u apartmanima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading