GRUDI KIPTE NA SVE STRANE! Nema ko se NIJE OKRENUO ZA NJOM, a u Elitu 8 ulazi da mnogima zapržu čorbu!

Autor: G. D. - P. R.

Elita 8 | Farma 8

09.09.2024

00:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

REPUBLIKA U ŠIMANOVCIMA!

GRUDI KIPTE NA SVE STRANE! Nema ko se NIJE OKRENUO ZA NJOM, a u Elitu 8 ulazi da mnogima zapržu čorbu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Monika Stanojkova

Monika Stanojkova, večeras takođe ulazi u Elitu 8 u Kuću odabranih, a kada je stigla u Šimanovce svi su se okretali za njom zbog neobičnog izgleda. 

- Spremna sam i te kako za rijaliti. Od mene možete da očekujete svašta, ali neću da otkrivam sada ništa. Niko me nije muvao, ali kad uđem mnogima će stvari biti jasnije kada sam ja u pitanju. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Monika Stanojkova

 

Lično ne poznajem nikoga od učesnika, ali se radujem druženju - rekla je ona za naš portal pre ulaska u studio kod Dušice Jakovljević.

Nedavno je u Kuću odabranih ušla i Milica Dugalić, koja se osvrnula na nedavni sukob Zorice Marković i Goce Lazarević.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Monika Stanojkova

 

Goco, Zoka je u pravu. Zoka nikada nije rekla nešto što nije, ona je čovek na mestu, ti nisi. Donji deo vrata ti se razvukao kao harmonika, a godnji si zategla i usta su ti ovolika. Neko ko peva "Vidovdan" treba da izgleda tako kako jeste, a ne da se pumpa - poručila je Milica, pošto se Lazarevićka pozivala na tradicionalne vrednosti.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Monika Stanojkova

 

Podsećamo, večeras je drugo veče otvaranja spektakularne osme sezone rijalitija "Elita 8", a portal Republika nalazi se na licu mesta u Šimanovcima, gde ćemo prvi saznati ko su večeras "Odabrani" takmičari, kao što je i najavljeno od strane produkcije. 

Atmosfera u Šimanovcima je veoma uzbuđujuća, dok se publika okuplja ispred imanja, iščekujući dolazak novih učesnika. Sve oči su uprte ka apartmanima gde će se smestiti takmičari, dok se spekuliše o tome ko bi mogao biti sledeći "Odabrani" koji će se pridružiti Munjezu, kog smo zatekli u apartmanima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading