ZA DVA DANA SAM DAO 10 MESECI ŽIVOTA: Gastozu trebalo samo 48 sati da donese NAJLUĐU ODLUKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković je najveće iznenađenje "Elite 8"!

ZA DVA DANA SAM DAO 10 MESECI ŽIVOTA: Gastozu trebalo samo 48 sati da donese NAJLUĐU ODLUKU!

Foto: Printscreen/PINK

 

Poslednji učesnik među odabranim, koji su se večeras uselili u svoju kuću u "Eliti 8" je Nenad Marinković Gastoz, koji je pravo osveženje, ali i iiznenađenje, s obzirom na to da se, kako kaže, za dva dana odlučo da uđe u rijaliti.

- Opet sam deo rijalitija i jedva čekam da se družim sa normalnim učesnicima u rijalitiju - rekao je Gastoz na samom početku razgovora sa Dušicom Jakovljević

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Marinković Gastoz poslednji takmičar koji ulazi u "Elitu 8"

Gastoz je zatim poručio da jedva čeka da uđe rijaliti, jer se jedino još u ovom formatu nije oprobao. 

- Pukao me adrenalin, svašta mi se desilo u životu. Nisam bio deo vašeg rijalitija, to mi je još ostalo u životu da odradim - dodao je on, pa rekao da mu se život promenio za dva dana. 

- Četiri dana sam krio tajnu o ulasku u rijaliti. Hvala produkciji na svemu. Ma četiri dana je mnogo, sve mi se desilo za 48 sati, ja sam za 48 sati dao 10 meseci života. Drago mi je što ulazim u rijaliti bez ikakvog tereta, o mom životu se sve zna - izjavio je Gatoz. 

Podsećamo, večeras je drugo veče otvaranja spektakularne osme sezone rijalitija "Elita 8", a portal Republika nalazi se sve vreme na licu mesta u Šimanovcima, odakle smo prvi saznali i izveštavali ko su "Odabrani" takmičari. 

Atmosfera u Šimanovcima je tokom cele noći veoma uzbuđujuća, dok se publika okuplja ispred imanja, iščekujući dolazak novih učesnika. Sve oči su uprte ka apartmanima gde će se smestiti takmičari, dok se spekuliše o tome ko bi mogao biti sledeći "Odabrani" koji će se pridružiti Munjezu, kog smo zatekli u apartmanima. 

Veliku pažnju privukao je ulazak Milice Dugalić, koja je odmah počela da peva dok je išla ka Kući odabranih, a pravi šou je nastao kad je izvela Desingericin hit "Bauljam i ćarlijam".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (1)

Loading
Ljubica

09.09.2024 18:49

Još letis su nivine ousale da Gastoz ulazi