GASTOZU POŠLE SUZE KAD JE UGLEDAO NJU: Otkrio joj je jednu ZAPANJUJUĆU činjenicu o POKOJNOJ MAJCI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je euforičan do susreta sa Milicom Dugalić, a onda se naglo uozbiljio.

GASTOZU POŠLE SUZE KAD JE UGLEDAO NJU: Otkrio joj je jednu ZAPANJUJUĆU činjenicu o POKOJNOJ MAJCI!

Foto: printskrin pink tv

Poslenji takmičar koji se uselio na imanje u Šimanovcima Nenad Marinković Gastoz bio je iznenađenje za sve, a čim je stigao, krenuo je sa upoznavanjem sa cimerima, a posebno se obradovao kada je naišao na etno pevačicu Milicu Dugalić, a kada joj je pomenuo pokojnu majku krenule su mu i suze na oči.

Republika

Foto: printskrin pink tv

Milica Dugalić i Nenad Marinković Gastoz se obradovali kad su se sreli

Kako je dugo nije sreo, odmah se sa njom dotakao priče o muzici i pesmama, pa su se dotakali i Desingerice, čiju pesmu Bauljam i ćarlijam je Milica pevala na putu ka Kući odabranih. 

- To ti je fora, ja uvek to in okrenem na etno priču - rekla je Milica.

- Pre njegove pesme ja sam izbacio takav malo treš, baš sam ubacio taj neki etno element - pohvalio se Gastoz.

- Pa eto, palo mi je na pamet, logično. Neko ima sreće, neko ima sreće. On je sada gas! Svako vreme nosi nešto svoje. I ti si ludak, jer da nisi bio ludak u ono vreme niko ne bi znao za tebe. Toliko si bio lud, sećam se mog dolaska tamo negde i pevanja i dizanja ruke i sve - rekla je Milica.

Republika

Foto: printskrin pink tv

Nenad Marinković Gastoz se prisetio pokojne majke u razgovoru sa Milicom

- Ja kada sam bio na Tajlandu, sanjao sam majku deset puta, a za života dok je bila živa možda par puta - poverio se Gastoz pevačici koju mnogo ceni i poštuje.

Podsetimo, nijh dvoje su se večeras predstavili publici prilikom uvođenja odabranih učesnika, dok su se ostali u Belu kuću uselili sinoć. Tek nakon što je ušetao i poslednji takmičar, a to je upravo bio Gastoz, voditeljka Dušica Jakovljević je proglasila zvananičan početak "Elite 8" nakon dve večeri spektakularnog otvaranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading