MIONA PONOVO PROVOCIRA ŠA: Ne može da se OBUZDA, pa mu glavu spustila na INTIMU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ne može da se obuzda.

MIONA PONOVO PROVOCIRA ŠA: Ne može da se OBUZDA, pa mu glavu spustila na INTIMU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, poznati po svom učešću u rijaliti programu "Elita 8", izazvali su pažnju javnosti svojim nedavnim ulaskom u emisiju. Njihov ulazak u "Elitu 8" bio je obeležen njihovim prisnim odnosom, a kako su sami istakli, osećaju se sigurnije u svoju ljubav više nego ikada pre.

Tokom boravka u dvorištu, Miona i Ša su pronašli trenutak samo za sebe, udaljivši se od ostalih učesnika. Na klupi su proveli vreme u iskrenom razgovoru, pokazujući svoju bliskost i poverenje jedno u drugo. Njihova otvorenost i intimni trenuci izazvali su brojne reakcije među gledaocima.


Ono što je posebno iznenadilo mnoge jeste javno iskazivanje nežnosti i pažnje između Mione i Ša. Njihov prisni odnos bio je evidentan, dok su se međusobno mazili, češkali i razmenjivali nežnosti pred kamerama. Ovakav otvoren pristup njihovoj vezi izazvao je različite komentare i reakcije javnosti.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nastavljaju da intrigiraju javnost svojim iskrenim i otvorenim pristupom ljubavnoj vezi. Njihova hrabrost da javno pokažu svoju intimnost izazvala je burne reakcije, ali ih je istovremeno učinila jednim od najzanimljivijih parova u "Eliti 8".

Miona i Ša su pred sam ulazak u Elitu 8 istakla d avrelu akciju neće imati ponovo pred kamerama. Međutim, očigledno je d ane mogu da smire strasti, te se vrlo često pred svima opuste i počnu ljubiti i maziti. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading