ZVEZDAN HITNO STIŽE NA PINK: Šok-saopštenje bivšeg zadrugara, Anđeli neće biti dobro!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić sprema da razveže jezik o bivšoj devojci!

ZVEZDAN HITNO STIŽE NA PINK: Šok-saopštenje bivšeg zadrugara, Anđeli neće biti dobro!

Foto: printscreen

Atraktivna brineta Anđela Đuričić je u u subotu veče zvanično postala učesnica "Elite 8". Ona je prva stigla u studio, a mnogi su se zapitali da li će videti i njenog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, međutim, u Belu kuću ušao je Mateja Matijević, Anđelina prva rijaliti-ljubav.

Ipak, Slavnić večeras hitno stiže u zgradu televizije Pink i to kako bi gostovao u emisiji "Pitam za druga". O ovome je sinoć obavestio javnost putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- 09.09.2024. godine u 20.00 časova na televiziji Red, prva emisija ove sezona sa gostom Zvezdanom Slavnićem - glasilo je obav2eštenje, koje je podelio bivši zadrugar.

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić najavio svoje gostovanje

Emisiju će voditi Anastasija Buđić.

Podsećanja radi, Anđela se, odmah po ulasku u studio, osvrnula na vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koja je obeležila Zadrugu 6, pa je iskoristila priliku da prizna koliko se zbog iste pokajala i koliko joj je štete naneo taj odnos:

- Pod velikom sam tremom, jer sam veliko iznenađenje, pre svega sebi. Srećna sam što sam tu i vratila sam se na mesto gde je bio moj život nekad. Mislim da će ovo biti naša sezona. Moja najveća greška je odnos sa Zvezdanom, mi smo se par puta sretali na njegovu inicijativu, ali ja sam to presekla... Najveća greška mi je što sam se diskvalifikovala zbog njega - rekla je Anđela čim je došla u studio. 

Republika

Foto: RTV Pink Printscreen

Anđela nije štedela Zvezdana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading