ANELI ZBOG PROBLEMA SA MAFIJAŠEM POBEGLA U ELITU: Pobegla u rijaliti da spase ŽIVU GLAVU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić morala da pobegne u Elitu.

ANELI ZBOG PROBLEMA SA MAFIJAŠEM POBEGLA U ELITU: Pobegla u rijaliti da spase ŽIVU GLAVU!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aneli Ahmić

Starleta Aneli Ahmić na iznenađenje mnogihz opet je ušla u ,,Elitu 8", pa su se mnogi pitali šta traži sada u rijalitiju s obzirom na to da je osvojila drugo mesto i nagradu od 50.000 evra.

Kako pišu mediji, Aneli je navodno morala da uše u rijaliti, jer je ostala bez para. Kako tvrdi izbor za medije, Anlei je sve pare dala jednom mafijašu navodno, iz Sarajeva, koji je ucenio. Da ne bi ugrozila svpj život i živote svojih najmilijih, Aneli mu je dala sav novac i zato je rešila da uđe opet i zaradi za sebe i dete. 

Foto: Printscreen/PINK

Aneli Ahmić Elita 8 profil

 

- Aneli to krije, njeni takođe ne znaju za to, boli bi zabrinuti, pa nikom ništa nije rekla. Mama njena je bila šokirana kada je čula da će Aneli opet u rijaliti, ali joj je ona rekla da mora zbog ugovora koji je potpisala. Međutim, istina je da kada je podigla novac, tačnije nagradu koju je osvojila i kada je došla u Sarajevo, nazvao je bivši momak sa kojim se viđala pre Asmina. On je ozbiljna glava u Sarajevu i sa njim se niko ne kači.

 

Kada su sae našli, on joj je rekao da očekuje da mu da 50.000 evra i da tako kupi svoj mir. Nije imala kud, ona se njega baš boji. Rekla mu je da će mu doneti keš i da prestane da je zove, da se pravi da je ona mrtva za njega. Dao joj je obećanje da je nikad više neće ni nazvati, čak joj se ni javiti na ulici, ali da mora što pre da mu da novac. Ona nikome nije rekla za to, njemu je odnela novac, a za sebe zadržala te honorare koje je zaradila. Plakala je, nije znala šta će, pa se ponudila da opet uđe u rijaliti iako joj to nije bio plan, jer joj je ćerka Nora falila baš. Kada su je mama i sestra pitale gde joj ej novac, rekla je kako je pozajmila drugarici iz Austrije i da će joj ona u roku od godinu dana isplatiti sve. Poludelu su njeni kada su to čuli, ali ne znam koliko su poerovali u tu priču - priča izvor za Star. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

09.09.2024 15:22

Još da i mi poverujemo u ovu njenu priču. Lažljiva neradnica ko zna na šta je potrošila pare, nema Asima da je finansira pa ajde da u rijalitiju na guzove zaradi pare.

Zorica

11.09.2024 02:22

@Ana - Jako joj je stalo da joj olosi poveruju haha Alibaba da ima lovu vratio bi duznicima. Ona je njega financirala Tacno je da ovo nije istina. Ovo je neko ko je mrzi izmislio samo sto je na mudar nacin kao prijatelj a cilj da je blati

Nero

11.09.2024 02:35

@Ana - Ludara plače za tobom