VEĆ IZBIO SKANDAL ZBOG "ELITE 8": Tara Simov ocrnila Mionu, Ša i Mateju, pa RASKRINKALA Anđelu Đuričić!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedela bivše momke, ali i nekadašnju supernicu!

VEĆ IZBIO SKANDAL ZBOG "ELITE 8": Tara Simov ocrnila Mionu, Ša i Mateju, pa RASKRINKALA Anđelu Đuričić!

Foto: Republika.rs

Bivša zadrugarka Tara Simov oglasila se putem storija na društvenoj mreži Instagram nakon što su u "Elitu 8" ušli njeni bivši momci Mateja Matijević i Nenad Aleksić Ša, ali i nekadašnja suparnica Anđela Đuričić.

Republika

Foto: TikTok.com

Tara Simov napravila pometnju novim oglašavanjem

Prvo je prokomentarisala Anđelu, koju je osudila zbog toga što je ranije pljuvala po rijalitiju.

- Pre svega to što je ideju za autfit za ulazak dobila od mene, dokazuje koliko mi se divi. Njeno pljuvanje po čelnicima, tužbe za "protivzakonito držanje" nje tamo, pretnje samoubistvom u ime osvete, pljuvanje celog tog projekta naočigled svih nas, gde je dobila šansu za bolji život... I da na kraju se u isto vratiš? Ponovo forsiranje prepodobnog ponašanja, za koje znamo da je umislila da je deo nje, kad je zapravo samo vreća zla, promiskuiteta, uvrnutih prdofetiša itd. Čekamo novog Prdka za ovu sezonu, ako uspe da preboli dugo dugo zauzetog čoveka kom se snimala kako gura bananu u d*pe - istakla je Tara o Anđeli.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tara javno raskrinkala Anđelu

Tara je potom iznela mišljenje o Mioni Jovanović i Ša.

- Njih dvoje deluju kao da su se našli, ona se lako prilagodila svim njegovim psihičkim bolestima. Što se tiče grane, mahnitu skupljanje i štekanje hrane prvi dan, kao da su gladovali u pauzi od prošle sezone, ne znam šta da kažem. Njegov bes, rečnik, to da dugje pare ne samo Bakiju B3, nego i mojim prijateljima već godinama, takođe ne znam kako da komentarišem, osim da gledamo, uživamo i smejemo se - napisala je, između ostalog, Tara.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tara udarila i na Mionu i Ša

Na kraju je prokomentarisala i Mateju, nakon što su je upitali da li je iznenađena da je on bio sa Deniz Dejm.

- Već sam pričala na TikToku o njemu. Ne razumem ulazak u rijaliti sa 30 godina, smatram da je imao mnogo situacija i mogućnosti gde je mogao sebe da obezbedi, a ne da ulazi u rijaliti. Ne vidim generalno poentu ulaska u rijaliti, nakon 25-26 godina, osim ako nije 300.000 u pitanju. Njegov emotivno-s*ksualni život van rijalitija ne bih komentarisala, ali nije ni poznat po tome da bira, tako da ću se tu zaustaviti - napisala je.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Na udaru se našao i Mateja Matijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading