PROCURIO VRELI SNIMAK ANELI I GASTOZA: Ovo kriju kao zmija noge! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva je bila jedna od glavnih uloga u Marinkovićevom spotu!

PROCURIO VRELI SNIMAK ANELI I GASTOZA: Ovo kriju kao zmija noge! (GALERIJA)

Foto: printscreen

Nenad Marinković Gastoz sinoć se uselio u Belu kuću kao poslednji Odabrani takmičar i odmah je digao veliku prašinu. Kao Odabrani učesnik, on je dobio tajni zadatak. Kao i prethodni Odabrani, on je morao da odabere jednog učesnika kome će prenositi laži, a on je za ovo izabrao Aneli Ahmić. Mnogi su primetili i njihov pozdrav, te su na društvenim mrežama krenule spekulacije da će se između njih dvoje dogoditi nešto više.

Međutim, ono što malo ko zna je da je Aneli bila u Gastozovom spotu za pesmu "Problem", koji je snimio 2017. godne. U spotu je Aneli jedna od devojaka koje igraju oko i sa Gastozom, a njene vrele scene privući će vam pažnju. Ahmićeva i Gastoz detalje poznanstva nisu otkrivali u Eliti, ali je svima njihov odnos izgledao suviše blizak za prvo upoznavanje.

Inače, danas se pojavila informacija i da je Anli morala da uđe u rijaliti jer je ostala bez para, koje je navdno dala jednom mafijašu iz Sarajeva.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli i Gastoz sinoć

- Aneli to krije, njeni takođe ne znaju za to, boli bi zabrinuti, pa nikom ništa nije rekla. Mama njena je bila šokirana kada je čula da će Aneli opet u rijaliti, ali joj je ona rekla da mora zbog ugovora koji je potpisala. Međutim, istina je da kada je podigla novac, tačnije nagradu koju je osvojila i kada je došla u Sarajevo, nazvao je bivši momak sa kojim se viđala pre Asmina. On je ozbiljna glava u Sarajevu i sa njim se niko ne kači.

- Kada su sae našli, on joj je rekao da očekuje da mu da 50.000 evra i da tako kupi svoj mir. Nije imala kud, ona se njega baš boji. Rekla mu je da će mu doneti keš i da prestane da je zove, da se pravi da je ona mrtva za njega. Dao joj je obećanje da je nikad više neće ni nazvati, čak joj se ni javiti na ulici, ali da mora što pre da mu da novac. Ona nikome nije rekla za to, njemu je odnela novac, a za sebe zadržala te honorare koje je zaradila. Plakala je, nije znala šta će, pa se ponudila da opet uđe u rijaliti iako joj to nije bio plan, jer joj je ćerka Nora falila baš. Kada su je mama i sestra pitale gde joj ej novac, rekla je kako je pozajmila drugarici iz Austrije i da će joj ona u roku od godinu dana isplatiti sve. Poludelu su njeni kada su to čuli, ali ne znam koliko su poerovali u tu priču - priča izvor za Star. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dunja

10.09.2024 15:52

Kojali si ti curka Anjeli,Ali verovatno si morala.Tako je kad si se kacila sa mafijom I radila za njih.Auu to jadnog dete,sta ce opet se zaljubi I uradi istu stvar,nemas ti mozga,jeste da si bila spremna kad si usla u sedmicu da muljas,morala si da se snalazis da zaradis I isplatis svaki cent Sarajliji.Zalosno I tuzno.Asmin kad cuje I'ma da ti uzme Noru I spasava svoje dete.Sa kakvim tipovima se ti petljas boze dragi.

Moca

11.09.2024 01:26

@Dunja - Auuu Dunja ali si se ti predozirala Lujka koga ce seribaba uzet hahaha, Da je glavatom seribabi do dece ne bi mu dete bilo u domu za nezbrinutu decu, ne napustio Noru zbog ofucane opajdare Onom pacovi (alibabi se sve vrti oko njegove lakomoralne mame strandje i narkotika koje koristi i prodaje Aneli sve sto je lose radila to je njena proslost, kad je rodila Noru postala je prava majka i ostavla iza sebe njenu ruznu proslost Prasice Aneli tebe strandju i seribabu moze kupit za 2 dinara Da je tvoj zivot lep i da te tvoji vole ne bi belebtala o drugim ovaj put o Aneli Da daje novac tim nekim sto lupetas ne bi kupila auto i uzivala letos sa kcerkom Bednice otegnices papke u tvojoj zlobi

Neso I Nina

11.09.2024 01:29

@Dunja - EJ KOZO ZNAS ZA ONU KOJA BAS TEBI ODGOVARA.. NIJE BOLEST SVE STO BOLI !