OVO JE NOVI DEČKO ANĐELE ĐURIČIĆ: Starleta raskrinkana pred kamerama uživo u Eliti 8!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića rešio je veliku zagonetku!

OVO JE NOVI DEČKO ANĐELE ĐURIČIĆ: Starleta raskrinkana pred kamerama uživo u Eliti 8!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je prva podela budžeta u rijaliti programu "Elita 8", a ove nedelje ukućani imaju priliku da čuju mišljenje odabranih vođa. Lepi Mića je odlučio da daje budžete po azbučnom redu, što će svakako uneti dodatnu dinamiku u kuću.

Mića je izneo svoje mišljenje o davanju saveta i budžeta, ističući da će se pridržavati azbučnog reda prilikom dodele. Ovo iznenađenje definitivno će uticati na dinamiku odnosa među ukućanima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića podela budžeta

 

- Malo je glupost da dajem savete i da pričam mišljenje o bilo kome jer smo tu tek prvi dan, niti ću davati starim učesnicima velike budžete. Davaću budžete po azbučnom redu, to će biti zanimljivo. Znači krećemo od slova A sa velikim pa nadalje - rekao je Mića, pa nastavio:


Mića je odlučio da veliki budžet za ovu nedelju ide Anđeli Đuričić, dok će mali budžet dobiti Ana Nikolić. Ovo iznenađenje je izazvalo različite reakcije među ukućanima, a Mića je izneo svoje lično iznenađenje zbog promene ponašanja Ane.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Marinković Gastoz Elita 8

 

- Gastoz je rekao da je Anđela najlepša devojka koja je ušla u rijaliti ikada tako da samo moram to da dodam - rekao je Mića, na šta je Nenad potvrdio njegove reči:

- To je istina zaista, prelepa je devojka

Ukućani su se različito postavili prema dodeli budžeta. Dok je Gastoz istakao Anđelu kao najlepšu devojku koja je ikada ušla u rijaliti, Mića je dao komentar na račun Ane, izražavajući svoje iznenađenje i šok zbog promene u njenom ponašanju.

Ovaj novi obrt u podeli budžeta definitivno će uneti dodatnu napetost među ukućane, a kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da vidimo u narednim danima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading