HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Učesnici Elite 8 dotrčali do crnog stola! Evo šta je saopšteno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pismo pročitano, svi su se odmah bacili na razmišljanje.

HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Učesnici Elite 8 dotrčali do crnog stola! Evo šta je saopšteno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnicima Elite 8 stiglo je pismo od strane produkcije, pa je Lepi Mića odmah morao da ga pročita. Naime, svi su brzo došli za sto čim su čuli alarm, pa su jedva čekali da čuju šta treba da urade. 

- Draga Elito, žekimo sreću svim takmičarima. S obzirom da se od srede emituje radio-emisija ''Amnezija'', na vama je da odlučite ko će biti voditelji - glasilo je pismo.

Foto: RTV PINK printscreen

Lepi Mića čita pismo

 

Nakon što je pismo pročitano, svi su se odmah bacili na razmišljanje. 

Podsećamo, malo pre ovoga, bivša zadrugarka Tara Simov oglasila se putem storija na društvenoj mreži Instagram nakon što su u "Elitu 8" ušli njeni bivši momci Mateja Matijević i Nenad Aleksić Ša, ali i nekadašnja suparnica Anđela Đuričić.

Prvo je prokomentarisala Anđelu, koju je osudila zbog toga što je ranije pljuvala po rijalitiju.

Foto: RTV PINK printscreen

Lepi Mića čita pismo

 

Pre svega to što je ideju za autfit za ulazak dobila od mene, dokazuje koliko mi se divi. Njeno pljuvanje po čelnicima, tužbe za "protivzakonito držanje" nje tamo, pretnje samoubistvom u ime osvete, pljuvanje celog tog projekta naočigled svih nas, gde je dobila šansu za bolji život... I da na kraju se u isto vratiš? Ponovo forsiranje prepodobnog ponašanja, za koje znamo da je umislila da je deo nje, kad je zapravo samo vreća zla, promiskuiteta, uvrnutih prdofetiša itd. Čekamo novog Prdka za ovu sezonu, ako uspe da preboli dugo dugo zauzetog čoveka kom se snimala kako gura bananu u d*pe - istakla je Tara o Anđeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading