NAJAVLJENO VANREDNO UBACIVANJE U ELITU 8! Potvrđena informacija uživo na Pinku, popadaće vam vilice od šoka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njega ćemo uskoro gledati u novoj sezoni rijalitija.

NAJAVLJENO VANREDNO UBACIVANJE U ELITU 8! Potvrđena informacija uživo na Pinku, popadaće vam vilice od šoka!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica, Miljana Kulić, uselila se na velelepno imanje u Šimanovcima i spremna je da se bori za pobedu. Već danas je ušla u sukob sa Lepim Mićom, koji je delio budžet za ovonedeljne troškove, a prilikom ove svađe Miljana je otkrila da u "Elitu 8" ulazi i njen bivši dečko, Lazar Čolić Zola:

- Ja za sebe ne mislim da sam polupana. Što se tiče emotivnog odnosa i Zole, da, šest godina se vuče ta veza. Da li je završena ili nije, ja o tome neću da pričam. On će da uđe, pa ćemo pričati najverovatnije - izlanula se Miljana Kulić.

Republika

Foto: ATA Images

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Miljana je na samom početku "Elite 8" priznala da su Zola i ona u kontaktu i da su obavili razgovor pre njenog ulaska u rijaliti:

- Nikad spremnija nisam bila. Srećna sam i zadovoljna. Slobodna sam, ne očekujem da mi se desi neka ljubav. Očekujem Zolu, čuli smo se, ma šta mi nije rekao, svašta, pričali smo on i ja. Poželeo mi je sreću, postoji ljubav prema Zoli i dalje ga volim, smešno je, ali istinito - rekla je Miljana.

 Lazar Čolić Zola se oglasio putem društvenih mreža nakon što ga je bivša partnerka Miljana Kulić spominjala u rijaliti šou-programu "Elita 8".

Naime, Lazar se snimao nasmejan, poručujući da kasni na avion kroz pesmu, a svi se pitaju kada će se Zola pojaviti na vratima Bele kuće i ponovo suočiti sa bivšom devojkom, Miljanom Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading