MILANA ŠARAC NAPRAVILA HAOS U ELITI! Ovog cimera više ne može da podnese! Sve priznala u dvorištu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, u fokusu je trenutno i učesnik Elite 8 Dragomir Mijatov, iz Žablja, a sve zbog ozbiljne gej afere.

MILANA ŠARAC NAPRAVILA HAOS U ELITI! Ovog cimera više ne može da podnese! Sve priznala u dvorištu!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici rijalitija Elita 8 Ivan Marinković, Branka Knežević i Boćo Franić razgovarali su napolju, kad im je došla Milana Šarac Mima, te se požalila na Marka Zeca.

- Marko Zec me već iritira. Dođe ovoj jednoj i kaže joj:"Mogla bi čipseve da izbaciš." Devojci malo ispala zadnjica, ja rekoh:"Sramota" - rekla je Milana.

- Meni deluje korektno, prema meni je umiljat. Čuo sam da je jako pogan - rekao je Ivan.

- Osetim ja energiju - rekla je Mima.

Foto: RTV PINK printscreen

Mima Šarac se žali u dvorištu Elite 8

 

Podsetimo, u fokusu je trenutno i učesnik Elite 8 Dragomir Mijatov, iz Žablja, a sve zbog ozbiljne gej afere. Naime, iako je izjavio da ga privlače žene, posebno plavuše, te da se plaši ulaska bivše devojke Teodore, već nakon samo jednog dana, mnoge nove informacije o njemu su se pojavile u medijima.

Foto: RTV PINK printscreen

Mima Šarac se žali u dvorištu Elite 8

 

Nedavno otkriveni detalji o Mijatovom privatnom životu izazvali su pravu buru. Izlasci po beogradskim gej klubovima u društvu Uroša Stanića i još jednog tiktokera su postali predmet interesovanja javnosti.

Tiktoker Mile Zekić je sada otkrio sve detalje izlaska, potvrdivši da su zajedno ludovali do jutra. On je istakao da je Mijatov pokušao da flertuje kako sa Stanićem, tako i sa njim, što je rezultiralo poljupcima i intimnim dodirima.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dragomir Mijatov

 

Ovo otkriće izazvalo je i raspravu sa Mijatovim tadašnjim dečkom, koji je bio prisutan tokom njihovog izlaska.

- Istina je! Uroš, Dragomir i ja smo izlazili zajedno po gej klubovima. Kada smo Stanić i ja stigli na žurku, Gagi nas je pozvao za njegov sto. Mijatov je prvo pokušao Uroša da smuva, a kada smo prešli u drugi klub, prešao je i na mene. Nismo se cele noći odvajali, bilo je i poljubaca i intimnih dodira. Sa nama je bio i Mijatov dečko, kod koga je on u tom trenutku i živeo. Kada je video šta se dešava, momak se raspravljao sa mnom - otkrio je Mile za Informer. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading