ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE, NAJAVLJEN SPECIJALNI ULAZAK U ELITU 8! Vreme je da se zakuva rijaliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici ni ne slute šta im je pripremio Veliki šef.

ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE, NAJAVLJEN SPECIJALNI ULAZAK U ELITU 8! Vreme je da se zakuva rijaliti!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen, Tanjug/N.Raus

Subota uveče je bila veoma uzbuđujuća za sve ljubitelje rijaliti programa "Elite", jer je zvanično startovala nova sezona. Već useljeni učesnici su sinoć dobili neočekivano društvo, jer su im se pridružili novi takmičari koji su odmah stekli status odabranih. Veliki šef je najavio niz iznenađenja koja će dodatno začiniti ovu sezonu.

Sutra uveče, na velelepnom imanju u Šimanovcima, biće održana spektakularna žurka koja će označiti početak nove sezone rijalitija "Elite". Specijalna gošća ove žurke biće folk zvezda Andreana Čekić, koja će svojim hitovima i energičnim nastupom definitivno podići atmosferu do usijanja. Pesma "Party, party" obeležila je ovo leto, a njen nastup definitivno će biti nešto što niko ne sme da propusti.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Andreana Čekić

 

Pored Andreane Čekić, za sjajnu atmosferu sutra će biti zadužen i DJ Neba, omiljeni DJ učesnika "Elite". Njegov muzički repertoar obuhvata najaktuelnije, ali i dobro poznate klupske hitove koji će definitivno prodrmati masu i učiniti ovu žurku nezaboravnom.

Očekuje se da će ova nova sezona "Elite" biti prepuna uzbuđenja, iznenađenja i nezaboravnih trenutaka, a već sada vlada veliko interesovanje među publikom. Svi očekuju da će ova sezona nadmašiti prethodne i postaviti nove standarde u svetu rijaliti programa.

Večeras je na programu izbor za Miss i Mistera "Elite 8". Očekuje se velika uzbuđenja i napetost jer će takmičari dati sve od sebe da pokažu svoje najbolje kvalitete i osvoje ovo prestižno priznanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading