MAJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O ULASKU U ELITU 8! Otkrivamo detalje razgovora starlete sa OVIM MUŠKARCEM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja voli rijaliti, ali joj sada prija pauza. Napolju je zadovoljna svojim životom, i naravno da će da razmisli o ulasku ako dođe do pregovora s produkcijom.

MAJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O ULASKU U ELITU 8! Otkrivamo detalje razgovora starlete sa OVIM MUŠKARCEM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta i bivša učesnica Elite 7 Maja Marinković, komentarisala je nove učesnike u osmoj sezoni ovog TV formata, pa je objasnila da bi, u slučaju da se s produkcijom dogovori da uđe, mnogima zabiverila čorbu.

- Maja je komentarisala dosadašnju ekipu učesnika. Pričala je kako je zanimljiva postava ljudi u ovoj sezoni, kao i da bi sigurno bilo zanimljivo kada bi ona ušla u rijaliti. Rekla je ocu Takiju: "Pa zamisli sad mene unutra! Svi muškarci bi gledali samo u mene, ostale ne bi imale nikakve šanse" - priča nam izvor blizak starleti i dodaje: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Maja voli rijaliti, ali joj sada prija pauza. Napolju je zadovoljna svojim životom, i naravno da će da razmisli o ulasku ako dođe do pregovora s produkcijom.

Inačem, nakon završetka popularne popularnog rijalitija "Elite", odnos između Maje Marinković i Stanislava Krofaka privukao je pažnju javnosti. Međutim, čini se da je njihova priča sada zauvek završena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Maja je donela odluku koja jasno stavlja tačku na njihov odnos i daje Stanislavu jasnu poruku da treba da krene dalje. Naime, Maja je nedvosmisleno okončala vezu sa Stanislavom tako što ga je otpratila sa svog Instagram profila, jasno mu stavljajući do znanja da je za nju njihova priča završena.

Foto: printskrin instagram

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Ova odluka Maje Marinković je izazvala dosta pažnje i spekulacija, jer je par do skoro delovao veoma blisko i nerazdvojno. Međutim, Maja je odlučila da preseče i kroz ovaj gest jasno pokazala da je spremna da nastavi dalje bez Stanislava.

Iako je Maja jasno stavila do znanja da je za nju njihova priča gotova, Stanislav i dalje prati njen Instagram profil. Ova situacija dodatno budi interesovanje javnosti i postavlja pitanje da li postoji mogućnost pomirenja ili je ovo samo gest od strane Stanislava da pokaže da mu je stalo do njihovog odnosa.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading