JANJUŠ U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA I SA OSMEHOM NA LICU! Evo gde su slučajno uhvaćeni zajedno! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spoj je mnoge oduševio na društvenim mrežama!

JANJUŠ U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA I SA OSMEHOM NA LICU! Evo gde su slučajno uhvaćeni zajedno! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Janjuš

Osma sezona rijalitija "Elita" započela je spektakularno u subotu, obeležavajući 30 godina postojanja televizije Pink. U studiju se tokom cele noći nalazila Dušica Jakovljević, poznata voditeljka, koja je ugostila takmičare i pružila im priliku da se predstave publici. Ova sezona donosi mnogo uzbuđenja, kako zbog starih poznanika, tako i zbog novih lica.

Foto: Instagram printsceen

Janjuš i Jodžir zajedno poziraju

 

Na pojedinim rijaliti fan stranicama pojavile su se informacije da veoma popularni influenser iz Crne Gore, Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, takođe ulazi u "Elitu".

Njegov emotivni rastanak sa porodicom i fotografije sa Markom Janjuševićem Janjušem u Beogradu dodatno su raspalili maštu fanova i postavili pitanje da li će njih dvojica zajedno ući u "Elitu".

Foto: Instagram.com

Jovan Radulović Jodžir

 

- Ko mali - šaljivo je pisalo na fotografiji na kojoj pozira Janjuš sa Jodžirom. 

Iako Janjušev ulazak još uvek nije potvrđen, videćemo u narednim danima da li će poznati Crnogorac i stara rijaliti zvezda ući i svojim šaromom zabaviti takmičare i gledaoce "Zadruge". 

Foto: Instagram.com

Jovan Radulović Jodžir

 

Podsećamo, nedavno se na društvenim mrežama proširila vest da bi nekadašnji takmičar Marko Janjušević Janjuš mogao da se vrati u rijaliti "Elita 8". Naime, Janjuš je na svom Instagram profilu objavio snimak kako se vozi autoputem koji vodi ka Šimanovcima, mestu na kom će se odvijati ovogodišnje takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading