STANISLAV NAPOKON PREKINUO TIŠINU, PA ISPONIŽAVAO MAJU MARINKOVIĆ: Horor u Zagrebu, zaprepastiće vas razlog njihovog raskida!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je razvezao jezik o raskidu sa bivšom.

STANISLAV NAPOKON PREKINUO TIŠINU, PA ISPONIŽAVAO MAJU MARINKOVIĆ: Horor u Zagrebu, zaprepastiće vas razlog njihovog raskida!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Nakon završetka popularne popularnog rijalitija "Elite 7", odnos između Maje Marinković i Stanislava Krofaka privukao je pažnju javnosti. Međutim, čini se da je njihova priča sada zauvek završena.

Maja je donela odluku koja jasno stavlja tačku na njihov odnos i daje Stanislavu jasnu poruku da treba da krene dalje. Naime, Maja je nedvosmisleno okončala vezu sa Stanislavom tako što ga je otpratila sa svog Instagram profila, jasno mu stavljajući do znanja da je za nju njihova priča završena.

Iako do sada nisu javno želeli da pričaju na temu raskida, Stanislav je otkrio da se izdešavalo mnogo toga, preko čega on nije bio spreman da pređe, a ono što je priznao u emisiji, definitivno se Maji neće dopasti:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs/Ilustracija, Republika

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Osetio sam da sam zaljubljen posle nekih 15, 20 dana, kada sam osetio neku toplinu, bila mi je draga u tim situacijama, ali ne mogu da kažem da je volim, jer je sve to bilo prekratko. Ako vidi nešto što joj ne odgovara, odmah sve to iznese u javnost, to mi se ne sviđa, to je njena jako loša osobina, moram u svakom trenutku sa njom da pazim šta ću reći, to mi ne odgovara. Bile su neke ružne situacije, da se to nije desilo, verovatno bismo ostali zajedno - priznao je Stanislav u emisiji Milice Kemez.

- Zaljubljenost jesam osetila u nekom trenutku, ali Stanislav je jako samoživ - otkrila je Maja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading